Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Gessertshausen Talentschmiede Bodensee
Normal Tactiek TB2go
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski passt de bal in één keer door. Becú rent richting de bal. Becú haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Foda rent richting de bal. Foda geeft de bal voor. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos rent richting de bal. Mattos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Urban kopt de bal weg. Schad heeft problemen om de bal te vangen. Mattos rent richting de bal. Klungelig pakt Mattos de bal. Mattos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jackisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schad. Schad krijgt een gele kaart. Wiechowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiechowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Neckel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiechowski speelt de bal door. Becú is nu in balbezit. Becú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mattos met een snelle inworp. Daar is Wiechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú is nu in balbezit. Becú schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Gessertshausen 69%, Talentschmiede Bodensee 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Gessertshausen - Talentschmiede Bodensee 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Nottenkämper de bal. Nottenkämper verovert de bal door een tackle van achteren. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú haalt uit met een fantastische trap. Althof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Gessertshausen - Talentschmiede Bodensee 0:1

57e minuut.
Inworp. Mattos met de inworp. Becú bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú haalt uit met een fantastische trap. Nottenkämper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zipfel rent richting de bal. Moustakkas onderschept slim de pass. Moustakkas geeft een lange en hoge pass. Becú kan de bal niet met de borst controleren. Becú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Driller haalt uit met een fantastische trap. Hackenjos kopt de bal weg. Beier bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beier zal de hoekschop nemen. Watteeuw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mattos rent richting de bal. Mattos speelt de bal door. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Becú rent richting de bal. Becú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Schad probeert de bal aan de voet te houden. Mattos is nu in balbezit. Mattos passt de bal in één keer door. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Gessertshausen 66%, Talentschmiede Bodensee 34%.
SV Gessertshausen - Talentschmiede Bodensee 0:1