Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Oberhaunstadt Magic Kicks
Normal Tactiek Birdcage
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Kempa met een snelle inworp. Kohl geeft de bal voor. Hänel heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stöhr rent richting de bal. Pfahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:1

7e minuut.
Pino probeert naar een medespeler te passen. Häfele heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kohl kopt de bal weg. Ciuchină rent richting de bal. Hänel is nu in balbezit. Ciuchină onderschept slim de pass. Ciuchină geeft een hoge lob. Berhalter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:2

22e minuut.
Pfahl geeft de bal voor. Hänel kopt de bal weg. Abromeit rent richting de bal. Pfahl verovert de bal door een tackle van achteren. Pfahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pfahl speelt de bal door. Klungelig pakt Abromeit de bal. Kempa speelt de bal door. Kohl rent richting de bal. Kohl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kohl probeert naar een medespeler te passen. Stöhr rent richting de bal. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:3

28e minuut.
Pino met een sublieme pass. Häfele heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Berhalter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:4

35e minuut.
Wortmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wortmann geeft een lange en hoge pass. Ciuchină kopt de bal weg. Klungelig pakt Pfahl de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:5

37e minuut.
Ciuchină probeert naar een medespeler te passen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl passt de bal met de wreef. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kempa speelt de bal door. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină passt de bal met de wreef. Pfahl rent richting de bal. Pfahl schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:6

43e minuut.
Stöhr geeft de bal voor. Puls met een sublieme pass. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Berhalter trapt de bal weg. Hänel kopt de bal weg. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Oberhaunstadt 55%, Magic Kicks 45%.
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:6

46e minuut.
Pfahl verovert de bal door een tackle van achteren. Pfahl passt de bal zonder na te denken. Stöhr is nu in balbezit. Ciuchină verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Pfahl kan de bal niet met de borst controleren. Pfahl passt de bal in één keer door. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Berhalter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:7

54e minuut.
Pfahl verovert de bal door een tackle van achteren. Pfahl speelt de bal door. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină schiet op doel. Berhalter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kempa rent richting de bal. Kempa heeft problemen om de bal te vangen. Kempa geeft de bal voor. Pfahl springt en kopt de bal. Berhalter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:8

64e minuut.
Kohl geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Abromeit de bal onder controle te krijgen. Achteresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl onderschept slim de pass. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Berhalter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kempa probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină probeert naar een medespeler te passen. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină geeft de bal voor. Pfahl rent richting de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Stöhr probeert de bal aan de voet te houden. Berhalter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Puls onderschept slim de pass. Puls passt de bal in één keer door. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl schiet op doel. Berhalter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:9

75e minuut.
Puls met een sublieme pass. Kempa met een sublieme pass. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Berhalter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ciuchină geeft de bal voor. Klungelig pakt Pfahl de bal. Achteresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl onderschept slim de pass. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Berhalter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hänel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină passt de bal met de wreef. Pfahl rent richting de bal. Pfahl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:10

83e minuut.
Kempa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puls geeft een hoge lob. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl geeft de bal voor. Ciuchină maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berhalter trapt de bal weg van het doel. Hänel kan de bal niet met de borst controleren. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:11

90e minuut.
Pino rent richting de bal. Puls verovert de bal door een tackle van achteren. Puls geeft een hoge lob. Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciuchină rent richting de bal. Paal! Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Oberhaunstadt 73%, Magic Kicks 27%.
TSV Oberhaunstadt - Magic Kicks 0:12