Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Kaiserslautern Maxiorki123
541 Tactiek nowa
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
30.5 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen good


28e minuut.
Holman probeert naar een medespeler te passen. Maciołek is nu in balbezit. Koller rent richting de bal. Koller draait met de bal, schiet en ... Bui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Kaiserslautern - Maxiorki123 0:1

32e minuut.
Koller probeert naar een medespeler te passen. Viehweg geeft de bal voor. Maciołek kopt de bal weg. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Kaiserslautern - Maxiorki123 0:2

38e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan geeft de bal voor. Haskins probeert naar een medespeler te passen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maciołek rent richting de bal. Brdar geeft de bal voor. Maciołek probeert de bal aan de voet te houden. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Bui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Duijnhouwer verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijnhouwer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duijnhouwer krijgt een gele kaart. Mosquito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciołek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Kaiserslautern 56%, Maxiorki123 44%.
1. FC Kaiserslautern - Maxiorki123 0:2

47e minuut.
Drda probeert naar een medespeler te passen. Rochan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maróti. Maróti krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Brdar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hajduczek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Szatanik onderschept slim de pass. Haas onderschept slim de pass. Mosquito verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquito schiet op doel. Bui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maciołek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szatanik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Kaiserslautern - Maxiorki123 0:3

67e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viehweg met de inworp. Koller is nu in balbezit. Koller geeft een lange en hoge pass. Paal!

82e minuut.
Rochan passt de bal zonder na te denken. Viehweg rent richting de bal. Viehweg geeft een hoge lob. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Bui bokst de bal weg. Mosquito geeft de bal voor. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek geeft een hoge lob. Bui bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rduch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Godderie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti geeft een hoge lob. Vecchione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Kaiserslautern 61%, Maxiorki123 39%.
1. FC Kaiserslautern - Maxiorki123 0:3