Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briznik7 Furious Frisians
Elvis1 Tactiek 451 flott
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 36.2
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


26e minuut.
Jungnickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungnickel passt de bal in één keer door. Kazoulis probeert de bal aan de voet te houden. Brejza rent richting de bal. Brejza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Hagelmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Furious Frisians 0:1

37e minuut.
Arango probeert naar een medespeler te passen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een hoge lob. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Furious Frisians 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 64%, Furious Frisians 36%.
Briznik7 - Furious Frisians 0:2

48e minuut.
Kondić rent richting de bal. Kondić heeft problemen om de bal te vangen. Kondić passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel. Hagelmann bokst de bal weg.

64e minuut.
Arango kopt de bal weg. Dammann probeert de bal met de borst te controleren. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Hagelmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briznik7 - Furious Frisians 0:3

69e minuut.
Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Arango is nu in balbezit. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango speelt de bal door. Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kondić maakt een snoekduik en kopt de bal. Arango met een sublieme pass. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hagelmann met een harde bal richting middenveld. Jungnickel is nu in balbezit. Jungnickel geeft een lange en hoge pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Hagelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Węc rent richting de bal. Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briznik7 73%, Furious Frisians 27%.
Briznik7 - Furious Frisians 0:3