Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Istanbul FC Ciappalina
Attack Tactiek prima
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Ciucean de bal. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón draait met de bal, schiet en ... Mälck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:1

8e minuut.
Pflugbeil geeft een hoge lob. Ciucean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan draait met de bal, schiet en ... Bremert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:2

11e minuut.
Deibler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi onderschept slim de pass. Trebaldi met een sublieme pass. Hamboyan is nu in balbezit. Trebaldi geeft de bal voor. Paal! Mogollón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:3

13e minuut.
Deibler passt de bal zonder na te denken. Christlieb is nu in balbezit. Christlieb speelt de bal door. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus draait met de bal, schiet en ... Bucchero bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Mogollón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Delva zijn tegenspeler op de grond. Delva krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Hamboyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamboyan passt de bal zonder na te denken. Mogollón rent richting de bal. Mogollón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:4

18e minuut.
Golding onderschept slim de pass. Golding probeert naar een medespeler te passen. Trebaldi speelt de bal door. Mogollón rent richting de bal. Mogollón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trisano met een sublieme pass. Flaminio rent richting de bal. Flaminio passt de bal met de wreef. Mogollón rent richting de bal. Mogollón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Daar is Bremert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamboyan is nu in balbezit. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón schiet op doel. Mälck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:5

27e minuut.
Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Mogollón rent richting de bal. Mogollón passt de bal zonder na te denken. Daar is Hamboyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamboyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:6

29e minuut.
Christlieb heeft problemen om de bal te vangen. Trisano rent richting de bal. Trisano geeft de bal voor. Daar is Trebaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebaldi schiet op doel. Mälck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciucean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mogollón rent richting de bal. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:7

30e minuut.
Leitner rent richting de bal. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean passt de bal in één keer door. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón draait met de bal, schiet en ... Mälck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Delva heeft problemen om de bal te vangen. Delva met een sublieme pass. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap. Bremert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pflugbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan speelt de bal door. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:8

45e minuut.
Delva kopt de bal weg. Hamboyan rent richting de bal. Mogollón is nu in balbezit. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Istanbul 72%, FC Ciappalina 28%.
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:8

47e minuut.
Ciucean is nu in balbezit. Ciucean passt de bal met de wreef. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón schiet op doel. Mälck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:9

50e minuut.
Ciucean met een snelle inworp. Trebaldi geeft de bal voor. Daar is Morsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflugbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean geeft een lange en hoge pass. Mogollón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan passt de bal zonder na te denken. Ciucean rent richting de bal. Ciucean geeft de bal voor. Mogollón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:10

57e minuut.
Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan passt de bal in één keer door. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi rent richting de bal. Trebaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hamboyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan passt de bal met de wreef. Flaminio speelt de bal door. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Flaminio kopt de bal weg. Klungelig pakt Mogollón de bal. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan schiet op doel. Mälck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:11

62e minuut.
Trebaldi schiet op doel. Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan onderschept slim de pass. Hamboyan geeft een hoge lob. Mogollón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:12

63e minuut.
Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus met een sublieme pass. Leitner rent richting de bal. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Flaminio is nu in balbezit. Flaminio geeft een hoge lob. Lammek kopt de bal weg. Hamboyan is nu in balbezit. Hamboyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hamboyan passt de bal in één keer door. Ciucean rent richting de bal. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Mogollón rent richting de bal. Mogollón schiet op doel. Paal! Bremert heeft problemen om de bal te vangen. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Istanbul 65%, FC Ciappalina 35%.
Fenerbahce Istanbul - FC Ciappalina 0:13