Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kassel Huskies BFC Dynamo
Normal Tactiek 442schaunwamal
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Heyer passt de bal zonder na te denken. Gansloser geeft een hoge lob. Cilker rent richting de bal. Cilker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:1

4e minuut.
Ärtz met een sublieme pass. Mittag heeft problemen om de bal te vangen. Cilker verovert de bal door een tackle van achteren. Cilker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Heyer met een sublieme pass. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser geeft een lange en hoge pass. Ipsen springt en kopt de bal. Hormayer kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfleiderer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ipsen komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:2

22e minuut.
Pfleiderer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sievert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hormayer onderschept slim de pass. Ipsen rent richting de bal. Ipsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hormayer kopt de bal weg. Tasky is nu in balbezit. Cilker verovert de bal door een tackle van achteren. Cilker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:3

41e minuut.
Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ipsen met een sublieme pass. Cilker rent richting de bal. Cilker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kassel Huskies 74%, BFC Dynamo 26%.
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:3

46e minuut.
Ipsen passt de bal zonder na te denken. Heyer speelt de bal door. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:4

47e minuut.
Hormayer heeft problemen om de bal te vangen. Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer geeft een lange en hoge pass. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Gansloser speelt de bal door. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsen rent richting de bal. Ipsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:5

54e minuut.
Mittag passt de bal in één keer door. Stubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer begaat een overtreding. Heyer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Akkus onderschept slim de pass. Akkus speelt de bal door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser geeft de bal voor. Cilker is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Schroden kopt de bal weg. Klungelig pakt Ärtz de bal. Heyer met een sublieme pass. Ipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Heyer geeft een lange en hoge pass. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heyer. Ärtz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ärtz kan niet meer verder spelen. Döring komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubb geeft de bal voor. Daar is Gersdorff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag verovert de bal door een tackle van achteren. Mittag draait met de bal, schiet en ... Bahrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Akkus passt de bal in één keer door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Ipsen is nu in balbezit. Ipsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pfleiderer rent richting de bal. Heyer onderschept slim de pass. Heyer speelt de bal door. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:6

79e minuut.
Tepper onderschept slim de pass. Tepper probeert naar een medespeler te passen. Gansloser geeft een lange en hoge pass. Cilker is nu in balbezit. Cilker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:7

85e minuut.
Tepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepper geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gansloser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cilker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kassel Huskies 75%, BFC Dynamo 25%.
FC Kassel Huskies - BFC Dynamo 0:8