Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamzloui Das Urgestein
Normal Tactiek Geld sammeln
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten good
poor Passen good
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Achim rent richting de bal. Glitter onderschept slim de pass. Glitter passt de bal met de wreef. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gherghina passt de bal met de wreef. Daar is Bahnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - Das Urgestein 0:1

13e minuut.
Osowski is nu in balbezit. Osowski geeft de bal voor. Achim kopt de bal weg. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... Penning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pfrommer is nu in balbezit. Pfrommer geeft een hoge lob. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeckle verovert de bal door een tackle van achteren. Jeckle draait met de bal, schiet en ... Mooser bokst de bal weg.

23e minuut.
Gherghina met de inworp. Osowski rent richting de bal. Osowski passt de bal met de wreef. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Locardi probeert naar een medespeler te passen. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel passt de bal met de wreef. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Achim rent richting de bal. Achim draait met de bal, schiet en ... Penning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wetzel controleert de bal met de borst. Bahnes rent richting de bal. Osowski verovert de bal door een tackle van achteren. Osowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Penning trapt de bal weg. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina geeft een hoge lob. Penning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gherghina met de inworp. Osowski rent richting de bal. Osowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Achim de bal. Achim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - Das Urgestein 0:2

40e minuut.
Bahnes geeft een hoge lob. Osowski is nu in balbezit. Collet rent richting de bal. Osowski verovert de bal door een tackle van achteren. Osowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Osowski speelt de bal door. Gherghina geeft de bal voor. Daar is Glitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetzel rent richting de bal. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Penning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 85%, Das Urgestein 15%.
Hamzloui - Das Urgestein 0:2

56e minuut.
Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Osowski onderschept slim de pass. Osowski passt de bal in één keer door. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Glitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel schiet op doel. Penning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - Das Urgestein 0:3

58e minuut.
Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel geeft de bal voor. Penning met een sublieme pass. Osowski kopt de bal weg. Gherghina geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gherghina met een snelle inworp. Osowski controleert de bal met de borst. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Achim rent richting de bal. Achim draait met de bal, schiet en ... Penning bokst de bal weg. Achim rent richting de bal. Achim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Gherghina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Achim is nu in balbezit. Walgenbach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Achim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Achim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Penning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - Das Urgestein 0:4

87e minuut.
Locardi probeert naar een medespeler te passen. Osowski is nu in balbezit. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hemetzberger is nu in balbezit. Hemetzberger passt de bal met de wreef. Käsler is nu in balbezit. Käsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - Das Urgestein 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 81%, Das Urgestein 19%.
Hamzloui - Das Urgestein 0:5