Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUTBOLEFSANELERI FC Blau-Weiß Rostock
Defend Tactiek 4-3-3 rechts
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Hinz kopt de bal weg. Sold heeft problemen om de bal te vangen. Fransen is nu in balbezit. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Rohwedder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:1

4e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Fransen rent richting de bal. Fransen schiet op doel. Rohwedder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:2

9e minuut.
Mattos met een sublieme pass. Fransen heeft problemen om de bal te vangen. Ruhstorfer rent richting de bal. Fransen verovert de bal door een tackle van achteren. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:3

12e minuut.
Ruhstorfer rent richting de bal. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz met een sublieme pass. Zigliani rent richting de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:4

13e minuut.
Rehmer speelt de bal door. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fransen verovert de bal door een tackle van achteren. Fransen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Fransen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bäuerle is nu in balbezit. Olszowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowski met een sublieme pass. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stettmaier rent richting de bal. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani passt de bal in één keer door. Fransen rent richting de bal. Fransen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:5

22e minuut.
Sold geeft een hoge lob. Inworp. Olszowski met de inworp. Fransen rent richting de bal. Fransen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:6

23e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani onderschept slim de pass. Zigliani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fransen de bal. Fransen schiet op doel. Rohwedder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Nusko geeft een lange en hoge pass. Hinz kopt de bal weg. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski geeft een lange en hoge pass. Zigliani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fransen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landei krijgt een gele kaart. Fransen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fransen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:7

27e minuut.
Zigliani is nu in balbezit. Zigliani passt de bal in één keer door. Fransen is nu in balbezit. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Rohwedder werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani schiet op doel. Landei probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:8

34e minuut.
Rohwedder trapt de bal weg van het doel. Mattos kopt de bal weg. Ruhstorfer rent richting de bal. Fransen verovert de bal door een tackle van achteren. Fransen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Rohwedder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:9

38e minuut.
Klungelig pakt Dack de bal. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos speelt de bal door. Fransen rent richting de bal. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Rohwedder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nusko geeft de bal voor. Inworp. Mattos met de inworp. Zigliani rent richting de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:10

42e minuut.
Hartmann onderschept slim de pass. Olszowski onderschept slim de pass. Olszowski speelt de bal door. Fransen rent richting de bal. Fransen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Hinz passt de bal in één keer door. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTBOLEFSANELERI 82%, FC Blau-Weiß Rostock 18%.
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:11

47e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos passt de bal met de wreef. Fransen is nu in balbezit. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Landei verovert de bal door een tackle van achteren. Landei geeft een lange en hoge pass. Olszowski is nu in balbezit. Olszowski passt de bal in één keer door. Hinz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Landei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mattos met een snelle inworp. Zigliani rent richting de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Olszowski speelt de bal door. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz geeft de bal voor. Zigliani probeert de bal met de borst te controleren. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ruhstorfer is nu in balbezit. Fransen verovert de bal door een tackle van achteren. Fransen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zigliani de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Fransen is nu in balbezit. Berthold onderschept slim de pass. Ruhstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen onderschept slim de pass. Fransen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mattos onderschept slim de pass. Mattos passt de bal in één keer door. Landei is nu in balbezit. Fransen verovert de bal door een tackle van achteren. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen probeert naar een medespeler te passen. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani draait met de bal, schiet en ... Rohwedder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:12

74e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Mattos geeft de bal voor. Landei heeft problemen om de bal te vangen. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:13

76e minuut.
Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Hartmann heeft problemen om de bal te vangen. Fransen rent richting de bal. Fransen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Berthold geeft een lange en hoge pass. Svardal is nu in balbezit. Svardal passt de bal in één keer door. Fransen rent richting de bal. Fransen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mattos passt de bal met de wreef. Hinz is nu in balbezit. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen draait met de bal, schiet en ... Rohwedder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zigliani rent richting de bal. Zigliani passt de bal met de wreef. Fransen rent richting de bal. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rohwedder trapt de bal weg van het doel. Hinz kopt de bal weg. Daar is Ruhstorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fransen rent richting de bal. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUTBOLEFSANELERI 82%, FC Blau-Weiß Rostock 18%.
FUTBOLEFSANELERI - FC Blau-Weiß Rostock 0:14