Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westfalia Münster FC Plattfuss 08
Normal Tactiek test
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten excellent
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


11e minuut.
Macha geeft de bal voor. Porcello kopt de bal weg. Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pfundstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zavala de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geils onderschept slim de pass. Cares onderschept slim de pass. Cares met een sublieme pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:1

20e minuut.
Lesser geeft de bal voor. Geils rent richting de bal. Geils speelt de bal door. Porcello rent richting de bal. Porcello haalt uit met een fantastische trap. Paal! Philipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipp geeft de bal voor. Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Porcello is nu in balbezit. Porcello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cares kopt de bal weg. Klungelig pakt Porcello de bal. Vriesde bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello onderschept slim de pass. Porcello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Porcello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geils. Porcello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cares wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:2

24e minuut.
Strobel is nu in balbezit. Strobel passt de bal zonder na te denken. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ... Philipp probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Vagnoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares onderschept slim de pass. Cares geeft een hoge lob. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:3

28e minuut.
Weißenbacher probeert naar een medespeler te passen. Geißler is nu in balbezit. Geißler passt de bal in één keer door. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Porcello passt de bal zonder na te denken. Pfundstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Hablowetz bokst de bal weg.

35e minuut.
Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Lesser speelt de bal door. Zavala controleert de bal met de borst. Zavala draait met de bal, schiet en ... Hablowetz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:4

37e minuut.
Macha speelt de bal door. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares speelt de bal door. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vagnoman probeert de bal aan de voet te houden. Cares rent richting de bal. Cares geeft de bal voor. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Porcello speelt de bal door. Haslinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala onderschept slim de pass. Zavala schiet op doel. Philipp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hablowetz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westfalia Münster 80%, FC Plattfuss 08 20%.
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:4

46e minuut.
Lesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesser probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... Hablowetz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Philipp rent richting de bal. Porcello onderschept slim de pass. Porcello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Strobel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcello rent richting de bal. Porcello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hablowetz trapt de bal weg. Cares is nu in balbezit. Cares passt de bal in één keer door. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:5

69e minuut.
Cares kopt de bal weg. Daar is Porcello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcello probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. Hablowetz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Hablowetz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:6

74e minuut.
Maul rent richting de bal. Maul probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares geeft de bal voor. Porcello maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Zavala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Philipp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcello is nu in balbezit. Porcello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:7

76e minuut.
Isenberg rent richting de bal. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weißenbacher. Weißenbacher krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Backinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Backinger speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares geeft de bal voor. Zavala maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pfundstein met een sublieme pass. Lesser rent richting de bal. Lesser speelt de bal door. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello draait met de bal, schiet en ... Hablowetz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cares zal de hoekschop nemen. Zavala springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Porcello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcello geeft een lange en hoge pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:8

83e minuut.
Geißler speelt de bal door. Weißenbacher rent richting de bal. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... Hablowetz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Strobel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cares met de inworp. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Schwarzbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzbrenner passt de bal in één keer door. Backinger probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:9

88e minuut.
Zavala passt de bal zonder na te denken. Lesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesser geeft een hoge lob. Porcello springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westfalia Münster 74%, FC Plattfuss 08 26%.
Westfalia Münster - FC Plattfuss 08 0:9