Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter Garden FC 2002 Mülheim
343 Tactiek defensiv
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen average


34e minuut.
Papok met een sublieme pass. Krzywda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywda met een sublieme pass. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - 2002 Mülheim 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jänig met een snelle inworp. Rumfeld rent richting de bal. Ciketić onderschept slim de pass. Ciketić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jaszczur rent richting de bal. Lascal probeert naar een medespeler te passen. Rodekamp speelt de bal door. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta schiet op doel. Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Krzywda de bal. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Rodekamp speelt de bal door. Folta rent richting de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap. Lascal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter Garden FC 58%, 2002 Mülheim 42%.
Winter Garden FC - 2002 Mülheim 0:1

47e minuut.
Jänig kan de bal niet met de borst controleren. Rumfeld is nu in balbezit. Rumfeld passt de bal in één keer door. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Papierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Folta rent richting de bal. Folta draait met de bal, schiet en ... Lascal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - 2002 Mülheim 0:2

49e minuut.
Rodekamp is nu in balbezit. Rodekamp probeert naar een medespeler te passen. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta schiet op doel. Lascal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - 2002 Mülheim 0:3

52e minuut.
Jänig bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumfeld onderschept slim de pass. Rumfeld probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Papierkowski is nu in balbezit. Ivitz is nu in balbezit. Hombach geeft een hoge lob. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur draait met de bal, schiet en ... Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rumfeld neemt de hoekschop. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta verovert de bal door een tackle van achteren. Folta draait met de bal, schiet en ... Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Papok kopt de bal weg. Rodekamp heeft problemen om de bal te vangen. Rodekamp met een sublieme pass. Klungelig pakt Folta de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gordon passt de bal met de wreef. Rodekamp is nu in balbezit. Rodekamp met een sublieme pass. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Papok passt de bal in één keer door. Daar is Rumfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumfeld probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rumfeld geeft een lange en hoge pass. Rodekamp kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaszczur de bal. Folta is nu in balbezit. Folta schiet op doel. Lascal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zerr geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rumfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hombach is nu in balbezit. Hombach speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lascal met een sublieme pass. Klungelig pakt Gordon de bal. Ivitz speelt de bal door. Ciketić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciketić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gordon speelt de bal door. Rumfeld rent richting de bal. Rumfeld probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rodekamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodekamp met een sublieme pass. Folta rent richting de bal. Folta draait met de bal, schiet en ... Lascal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - 2002 Mülheim 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter Garden FC 63%, 2002 Mülheim 37%.
Winter Garden FC - 2002 Mülheim 0:4