Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBird83 Aufstieg 04
Normal Tactiek Sturm
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


10e minuut.
Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska met een sublieme pass. Daar is Łaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Doeltrap. Lahr met een harde bal richting middenveld. Combes probeert naar een medespeler te passen. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:1

17e minuut.
Lahr trapt de bal weg van het doel. Colman speelt de bal door. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele schiet op doel. Vollrath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Combes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wenzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzel geeft een hoge lob. Łaski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel passt de bal met de wreef. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wenzel rent richting de bal. Wenzel passt de bal in één keer door. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski schiet op doel. Lahr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:2

28e minuut.
Haras met een snelle inworp. Wenzel probeert de bal met de borst te controleren. Wenzel passt de bal met de wreef. Łaski is nu in balbezit. Łaski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
van de Kasteele is nu in balbezit. Łaski heeft problemen om de bal te vangen. van de Kasteele rent richting de bal. Łaski is nu in balbezit. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:3

37e minuut.
Łaski onderschept slim de pass. Weisshaar rent richting de bal. Weisshaar geeft een hoge lob. Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Wenzel rent richting de bal. Bracht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bracht krijgt een gele kaart. Wenzel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenzel met een snel genomen vrije trap. Łaski springt en kopt de bal. Lahr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Combes is nu in balbezit. Combes passt de bal zonder na te denken. Daar is Łaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski haalt uit met een fantastische trap. Lahr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBird83 76%, Aufstieg 04 24%.
FcBird83 - Aufstieg 04 0:4

49e minuut.
Lahr met een sublieme pass. Colman kopt de bal weg. Baumgärtner heeft problemen om de bal te vangen. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska haalt uit met een fantastische trap. Lahr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:5

51e minuut.
van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele passt de bal in één keer door. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:6

59e minuut.
Colman passt de bal zonder na te denken. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele passt de bal in één keer door. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:7

60e minuut.
Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. van de Kasteele rent richting de bal. Łaski rent richting de bal. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Colman is nu in balbezit. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollrath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van de Kasteele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Combes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lahr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:8

63e minuut.
Straub speelt de bal door. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele passt de bal zonder na te denken. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Colman heeft problemen om de bal te vangen. Colman geeft de bal voor. Gonska is nu in balbezit. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Weisshaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Straub bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska onderschept slim de pass. Gonska schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Gonska rent richting de bal. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baumgärtner probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wenzel neemt de hoekschop. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:9

76e minuut.
van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski is nu in balbezit. Łaski passt de bal zonder na te denken. Daar is Gonska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:10

78e minuut.
Straub bereikt de bal nog maar net als eerste. Straub probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baumgärtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski draait met de bal, schiet en ... Lahr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vergoossen passt de bal met de wreef. Combes probeert de bal aan de voet te houden. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel geeft de bal voor. Łaski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Colman is nu in balbezit. Colman geeft een hoge lob. Łaski springt en kopt de bal. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:11

87e minuut.
Doeltrap. Ryszko trapt de bal weg van het doel. Fichtel kopt de bal weg. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
van de Kasteele speelt de bal door. Łaski rent richting de bal. Łaski passt de bal met de wreef. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Łaski de bal. van de Kasteele rent richting de bal. Vollrath legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vollrath krijgt een gele kaart. van de Kasteele raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Combes neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Combes is nu in balbezit. Combes draait met de bal, schiet en ... Lahr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łaski is nu in balbezit. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBird83 - Aufstieg 04 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBird83 82%, Aufstieg 04 18%.
FcBird83 - Aufstieg 04 0:12