Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tscfinning FC Vorwärts Rückwärts
Normal Tactiek 352bd
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Franciolli probeert naar een medespeler te passen. Boom met een sublieme pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grobsteiner onderschept slim de pass. Boom rent richting de bal. Boom met een sublieme pass. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bobic trapt de bal weg van het doel. Toderaşca kopt de bal weg. Boom heeft problemen om de bal te vangen. Boom schiet op doel. Qualle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boom neemt de hoekschop. Bobic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Franciolli rent richting de bal. Franciolli geeft een lange en hoge pass. Prill probeert de bal met de borst te controleren. Boom is nu in balbezit. Boom schiet op doel. Bobic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boom neemt de hoekschop. Toderaşca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ihring geeft de bal voor. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Sperber probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:1

14e minuut.
Boom probeert naar een medespeler te passen. Grobsteiner probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Bobic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Weis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Qualle de bal. Boom rent richting de bal. Ihring verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:3

28e minuut.
Boom verovert de bal door een tackle van achteren. Boom probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:4

33e minuut.
Prill rent richting de bal. Toderaşca onderschept slim de pass. Ihring is nu in balbezit. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ihring bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński onderschept slim de pass. Pełczyński probeert de bal met de borst te controleren. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Sperber probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Toderaşca de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Franciolli speelt de bal door. Pełczyński heeft problemen om de bal te vangen. Pełczyński schiet op doel. Sperber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toderaşca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:5

43e minuut.
Weis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom verovert de bal door een tackle van achteren. Boom passt de bal zonder na te denken. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 78%, FC Vorwärts Rückwärts 22%.
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:6

46e minuut.
Grobsteiner passt de bal zonder na te denken. Condemi probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński rent richting de bal. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalho met een sublieme pass. Ihring rent richting de bal. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Qualle passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Büttner stond buitenspel. Dragunek neemt vlug de vrije trap. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:7

51e minuut.
Gallersdörfer rent richting de bal. Franciolli onderschept slim de pass. Franciolli speelt de bal door. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel. Bobic bokst de bal weg.

55e minuut.
Franciolli passt de bal in één keer door. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho geeft een lange en hoge pass. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Bobic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Qualle de bal. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:8

58e minuut.
Bobic trapt de bal weg van het doel. Carvalho kopt de bal weg. Klungelig pakt Qualle de bal. Pełczyński onderschept slim de pass. Pełczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grobsteiner kopt de bal weg. Daar is Weis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Boom met een sublieme pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom met een sublieme pass. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Boom heeft problemen om de bal te vangen. Boom met een sublieme pass. Pełczyński is nu in balbezit. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen passt de bal in één keer door. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:9

69e minuut.
Pełczyński passt de bal in één keer door. Qualle rent richting de bal. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:10

70e minuut.
Toderaşca onderschept slim de pass. Boom is nu in balbezit. Boom passt de bal in één keer door. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bobic met een harde bal richting middenveld. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:11

76e minuut.
Franciolli rent richting de bal. Franciolli speelt de bal door. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom rent richting de bal. Boom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Sperber trapt de bal weg. Grobsteiner met een sublieme pass. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Paulsen met de inworp. Weis rent richting de bal. Carvalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvalho krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Boom passt de bal in één keer door. Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Carvalho geeft de bal voor. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vivier geeft een hoge lob. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński speelt de bal door. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Franciolli rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tscfinning 83%, FC Vorwärts Rückwärts 17%.
tscfinning - FC Vorwärts Rückwärts 0:11