Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petertiwn FC Meerkat 07
Normal Tactiek Standard
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Riigov is nu in balbezit. Riigov geeft een hoge lob. Fahrenbach heeft problemen om de bal te vangen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Sivilia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García de la Calle de bal. Furnea rent richting de bal. Furnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt García de la Calle de bal. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Kirchheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lachmann speelt de bal door. Bursch rent richting de bal. Bursch passt de bal met de wreef. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Węgrzynowski met een snelle inworp. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal zonder na te denken. Riigov is nu in balbezit. Riigov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:2

17e minuut.
Torre geeft een lange en hoge pass. Riigov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jaskulski de bal onder controle te krijgen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Labuske is nu in balbezit. Furnea onderschept slim de pass. Furnea passt de bal met de wreef. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:3

24e minuut.
Furnea probeert de bal aan de voet te houden. Bursch is nu in balbezit. Bursch probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:4

29e minuut.
Riigov is nu in balbezit. Riigov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nikulski de bal onder controle te krijgen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drasch is nu in balbezit. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea speelt de bal door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kirchheim trapt de bal weg. Sivilia rent richting de bal. Sivilia passt de bal zonder na te denken. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fahrenbach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węgrzynowski met de inworp. Furnea is nu in balbezit. Furnea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nabert controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bursch neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Fahrenbach de bal. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jaskulski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 82%, FC Meerkat 07 18%.
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:5

46e minuut.
Torre probeert naar een medespeler te passen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García de la Calle de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Kirchheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:6

48e minuut.
Węgrzynowski geeft de bal voor. Riigov kopt de bal weg. Jaskulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bursch verovert de bal door een tackle van achteren. Bursch probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Kirchheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Labuske kopt de bal weg. Bursch geeft de bal voor. Fahrenbach rent richting de bal. García de la Calle onderschept slim de pass. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:7

63e minuut.
Inworp. Tandori komt het veld opgelopen. Yepremyan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Torre kopt de bal weg. Sivilia speelt de bal door. Klungelig pakt Ruiz Álvarez de bal. Lachmann rent richting de bal. Lachmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kirchheim met een harde bal richting middenveld. Sivilia kopt de bal weg. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jaskulski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandori met de inworp. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał speelt de bal door. Sivilia probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fahrenbach geeft de bal voor. Yepremyan kopt de bal weg. Torre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García de la Calle de bal. García de la Calle schiet op doel. Kirchheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:8

82e minuut.
Bursch heeft problemen om de bal te vangen. Sivilia is nu in balbezit. Sivilia passt de bal met de wreef. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
García de la Calle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yepremyan de bal. Yepremyan passt de bal met de wreef. Tandori rent richting de bal. Tandori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:9

88e minuut.
Labuske bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea onderschept slim de pass. Furnea speelt de bal door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 77%, FC Meerkat 07 23%.
Petertiwn - FC Meerkat 07 0:9