Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 Fox in Dreams
Normal Tactiek 433-offensive
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.3
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Hitzfeld rent richting de bal. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Allgood rent richting de bal. Allgood haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Hitzfeld geeft een lange en hoge pass. Rapp met een sublieme pass. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood haalt uit met een fantastische trap. Dasberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hachenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal in één keer door. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dasberg trapt de bal weg. Haentjens rent richting de bal. Klevenhusen is nu in balbezit. Klevenhusen haalt uit met een fantastische trap. Dasberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dahlmann kopt de bal weg. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Haentjens is nu in balbezit. Haentjens passt de bal met de wreef. Allgood rent richting de bal. Allgood haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dahlmann de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens speelt de bal door. Klevenhusen is nu in balbezit. Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Strunz geeft een hoge lob. Rost heeft problemen om de bal te vangen. Deacon rent richting de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Dahlmann kopt de bal weg. Dasberg bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Hitzfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altmayer geeft een hoge lob. Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt schiet op doel. Dražić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hachenberger is nu in balbezit. Klevenhusen onderschept slim de pass. Klevenhusen met een sublieme pass. Allgood rent richting de bal. Allgood draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 - Fox in Dreams 0:1

44e minuut.
Deacon onderschept slim de pass. Deacon probeert naar een medespeler te passen. Hachenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klevenhusen onderschept slim de pass. Klevenhusen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 - Fox in Dreams 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 64%, Fox in Dreams 36%.
TSV 1860 - Fox in Dreams 0:2

49e minuut.
Allgood rent richting de bal. Hachenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Klevenhusen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Haentjens de bal. Haentjens geeft de bal voor. Taunus heeft problemen om de bal te vangen. Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Strunz is nu in balbezit. Allgood onderschept slim de pass. Allgood schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 - Fox in Dreams 0:3

68e minuut.
Rapp probeert naar een medespeler te passen. Allgood is nu in balbezit. Strunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood verovert de bal door een tackle van achteren. Allgood draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rapp rent richting de bal. Rapp geeft de bal voor. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood is nu in balbezit. Allgood draait met de bal, schiet en ... Dasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dražić trapt de bal weg. Klungelig pakt Taunus de bal. Rapp rent richting de bal. Allgood bereikt de bal nog maar net als eerste. Allgood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 - Fox in Dreams 0:4

85e minuut.
Peschl rent richting de bal. Peschl geeft een hoge lob. Rost kopt de bal weg. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 62%, Fox in Dreams 38%.
TSV 1860 - Fox in Dreams 0:4