Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prinzessin Lillifee 1.FC Norderstedt
Lina1 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Rehhagel trapt de bal weg van het doel. Özbek probeert de bal met de borst te controleren. Dauengauer met een sublieme pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Rehhagel is nu in balbezit. Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Trobok bokst de bal weg.

17e minuut.
Leniov probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda rent richting de bal. Dicker geeft een lange en hoge pass. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:1

24e minuut.
Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobok speelt de bal door. Bretón kopt de bal weg. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Leniov trapt de bal weg van het doel. Peñaranda kopt de bal weg. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina schiet op doel. Trobok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:2

27e minuut.
Hornauer passt de bal in één keer door. Naujoks heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:3

37e minuut.
Merişor speelt de bal door. Özbek speelt de bal door. Rehhagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina onderschept slim de pass. Krešina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda speelt de bal door. Oettershagen rent richting de bal. Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina schiet op doel. Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 76%, 1.FC Norderstedt 24%.
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Mitscherling de bal. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina haalt uit met een fantastische trap. Oettershagen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:4

52e minuut.
Dicker geeft een lange en hoge pass. Daar is Graffite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:5

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graffite met de inworp. Dicker probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jeutter zal de hoekschop nemen. Trobok bokst de bal weg.

54e minuut.
Ittig rent richting de bal. Ittig geeft de bal voor. Aldag rent richting de bal. Aldag geeft een hoge lob. Peñaranda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rehhagel met de inworp. Özbek met een sublieme pass. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda schiet op doel. Trobok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:6

61e minuut.
Klungelig pakt Mitscherling de bal. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een hoge lob. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:7

62e minuut.
Krešina passt de bal met de wreef. Donau bereikt de bal nog maar net als eerste. Donau geeft een lange en hoge pass. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Donau geeft een lange en hoge pass. Oettershagen probeert de bal met de borst te controleren. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Trobok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:8

76e minuut.
Aldag is nu in balbezit. Aldag passt de bal met de wreef. Daar is Jeutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Dicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicker passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:9

81e minuut.
Özbek speelt de bal door. Krešina rent richting de bal. Krešina passt de bal zonder na te denken. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda schiet op doel. Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bretón kopt de bal weg. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite passt de bal met de wreef. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Mitscherling rent richting de bal. Özbek speelt de bal door. Dicker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 68%, 1.FC Norderstedt 32%.
Prinzessin Lillifee - 1.FC Norderstedt 0:9