Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Pellingen - Franzenheim Bolzplatzhelden
Normal Tactiek mf
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Butt rent richting de bal. Dutschke verovert de bal door een tackle van achteren. Dutschke passt de bal met de wreef. Marsen rent richting de bal. Marsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:1

12e minuut.
Wätzlich rent richting de bal. Wätzlich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adendorff met de inworp. Dutschke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Campmann is nu in balbezit. Narbe onderschept slim de pass. Narbe geeft een lange en hoge pass. Mittag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:2

26e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Dutschke onderschept slim de pass. Dutschke passt de bal met de wreef. Mittag is nu in balbezit. Mittag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Dampf met een harde bal richting middenveld. Narbe kopt de bal weg. Mittag is nu in balbezit. Mittag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:3

30e minuut.
Daar is Wätzlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsen geeft een hoge lob. Mittag krijgt zijn hoofd ertegen. Dampf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:4

33e minuut.
Dutschke heeft problemen om de bal te vangen. Campmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke onderschept slim de pass. Dutschke geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:5

35e minuut.
Berber kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Butt de bal onder controle te krijgen. Marsen speelt de bal door. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wätzlich passt de bal met de wreef. Marsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsen passt de bal met de wreef. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dutschke probeert naar een medespeler te passen. Marsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsen passt de bal zonder na te denken. Mittag is nu in balbezit. Mittag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dietrich rent richting de bal. Dietrich geeft een hoge lob. Leckebusch kopt de bal weg. Mittag is nu in balbezit. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Wätzlich kopt de bal weg. Carre probeert naar een medespeler te passen. Dutschke met een sublieme pass. Daar is Mittag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Pellingen - Franzenheim 88%, Bolzplatzhelden 12%.
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:5

49e minuut.
Däubler probeert de bal aan de voet te houden. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marsen de bal. Marsen passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pilling geeft de bal voor. Hämpke kopt de bal weg. Leckebusch is nu in balbezit. Nussbaumer onderschept slim de pass. Narbe geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:6

61e minuut.
Narbe passt de bal met de wreef. Dutschke speelt de bal door. Mittag is nu in balbezit. Mittag schiet op doel. Dampf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:7

63e minuut.
Inworp. Narbe met een snelle inworp. Leckebusch is nu in balbezit. Leckebusch geeft de bal voor. Marsen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Dietrich kopt de bal weg. Leckebusch rent richting de bal. Leckebusch met een sublieme pass. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag geeft een hoge lob. Dampf bokst de bal weg.

66e minuut.
Carre probeert naar een medespeler te passen. Leckebusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaumer begaat een overtreding. Nussbaumer krijgt een gele kaart. Leckebusch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leckebusch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dampf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marsen heeft problemen om de bal te vangen. Mittag rent richting de bal. Dietrich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mittag raakt geblesseerd tijdens het duel. Mittag neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carre kopt de bal weg. Marsen heeft problemen om de bal te vangen. Marsen met een sublieme pass. Mittag is nu in balbezit. Mittag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Mittag de bal. Nussbaumer rent richting de bal. Mittag onderschept slim de pass. Mittag geeft de bal voor. Marsen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Pellingen - Franzenheim 79%, Bolzplatzhelden 21%.
SG Pellingen - Franzenheim - Bolzplatzhelden 0:8