Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudi TSV Königsberg
1 Tactiek NERTW
28% Balbezit 72%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Christe rent richting de bal. Christe speelt de bal door. Metzner is nu in balbezit. Wewers rent richting de bal. Wewers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 0:1

4e minuut.
Inworp. Metzner met een snelle inworp. Hirth kan de bal niet met de borst controleren. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli schiet op doel. Freier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lagocki met de inworp. Balbierer rent richting de bal. Yardımeli onderschept slim de pass. Yardımeli heeft problemen om de bal te vangen. Yardımeli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Freier speelt de bal door. Ðức Minh kopt de bal weg. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Biesinger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Christe de bal onder controle te krijgen. Friedel is nu in balbezit. Friedel haalt uit met een fantastische trap. Bandırma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Biesinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk onderschept slim de pass. Kasprzyk passt de bal met de wreef. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli draait met de bal, schiet en ... Freier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 0:2

21e minuut.
Christe rent richting de bal. Christe speelt de bal door. Friedel is nu in balbezit. Friedel draait met de bal, schiet en ... Bandırma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:2

24e minuut.
Ðức Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Minh passt de bal in één keer door. Accursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yardımeli passt de bal zonder na te denken. Kasprzyk speelt de bal door. Metzner is nu in balbezit. Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko passt de bal in één keer door. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nesterenko passt de bal in één keer door. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers is nu in balbezit. Wewers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudi TSV 69%, Königsberg 31%.
Rudi TSV - Königsberg 1:3

46e minuut.
Wewers passt de bal in één keer door. Accursi rent richting de bal. Accursi passt de bal met de wreef. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:4

50e minuut.
Wewers rent richting de bal. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli heeft problemen om de bal te vangen. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap. Freier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:5

51e minuut.
Accursi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magnaghi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbierer begaat een overtreding. Yardımeli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðức Minh met een snel genomen vrije trap. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yardımeli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasprzyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ochner heeft problemen om de bal te vangen. Balbierer is nu in balbezit. Wewers verovert de bal door een tackle van achteren. Wewers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:6

72e minuut.
Inworp. Magnaghi met een snelle inworp. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli draait met de bal, schiet en ... Christe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lagocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magnaghi met de inworp. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers draait met de bal, schiet en ... Freier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Hirth geeft een hoge lob. Nesterenko speelt de bal door. Magnaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:7

84e minuut.
Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedel passt de bal in één keer door. Daar is Hirth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardımeli onderschept slim de pass. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudi TSV - Königsberg 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudi TSV 63%, Königsberg 37%.
Rudi TSV - Königsberg 1:8