Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Einhell Westwood Allstars
433 Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci verovert de bal door een tackle van achteren. Caocci speelt de bal door. Dobos is nu in balbezit. Dobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Eggimann met een sublieme pass. Klungelig pakt Caocci de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ... Blum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:1

7e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Eggimann met een sublieme pass. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:2

11e minuut.
Paisán passt de bal met de wreef. Cordera met een sublieme pass. Eggimann is nu in balbezit. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ton rent richting de bal. Ton geeft een hoge lob. Dobos rent richting de bal. Dobos geeft een lange en hoge pass. Caocci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci verovert de bal door een tackle van achteren. Caocci geeft een lange en hoge pass. Dobos is nu in balbezit. Dobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:3

21e minuut.
Daar is Eichel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caocci is nu in balbezit. Caocci passt de bal met de wreef. Dobos is nu in balbezit. Dobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Garbers kopt de bal weg. Dobos heeft problemen om de bal te vangen. Dobos speelt de bal door. Klungelig pakt Caocci de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ... Blum bokst de bal weg. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos haalt uit met een fantastische trap. Blum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:4

31e minuut.
Bucholz speelt de bal door. Pedrun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobos met een sublieme pass. Caocci is nu in balbezit. Caocci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pfahl de bal onder controle te krijgen. Blum bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ton kan de bal niet met de borst controleren. Caocci rent richting de bal. Caocci passt de bal in één keer door. Dobos is nu in balbezit. Dobos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pedrun is nu in balbezit. Pedrun passt de bal met de wreef. Caocci met een sublieme pass. Dobos rent richting de bal. Dobos schiet op doel. Paal! Blum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci passt de bal in één keer door. Dobos is nu in balbezit. Dobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Einhell 77%, Westwood Allstars 23%.
FC Einhell - Westwood Allstars 0:5

47e minuut.
Dobos geeft een lange en hoge pass. Daar is Pfahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caocci rent richting de bal. Caocci haalt uit met een fantastische trap. Blum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:6

57e minuut.
Bucholz is nu in balbezit. Pedrun verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrun speelt de bal door. Caocci rent richting de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ... Paal! Blum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eggimann met de inworp. Dobos rent richting de bal. Dobos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:7

63e minuut.
Dimpfelmoser is nu in balbezit. Eggimann verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann probeert naar een medespeler te passen. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:8

65e minuut.
Pfahl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caocci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eggimann heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann draait met de bal, schiet en ... Blum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos draait met de bal, schiet en ... Blum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Ton de bal. Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun speelt de bal door. Dobos is nu in balbezit. Dobos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Garbers rent richting de bal. Garbers met een sublieme pass. Caocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Paisán met een sublieme pass. Garbers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pastor de bal. Caocci rent richting de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Eggimann passt de bal in één keer door. Pfahl is nu in balbezit. Caocci onderschept slim de pass. Caocci haalt uit met een fantastische trap. Blum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Einhell - Westwood Allstars 0:9

82e minuut.
Pedrun passt de bal met de wreef. Caocci probeert naar een medespeler te passen. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci is nu in balbezit. Caocci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dobos is nu in balbezit. Dobos schiet op doel. Blum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eggimann zal de hoekschop nemen. Daar is Dobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobos draait met de bal, schiet en ... Blum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobos is nu in balbezit. Dobos schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cordera speelt de bal door. Klungelig pakt Dobos de bal. Dobos met een sublieme pass. Caocci rent richting de bal. Caocci draait met de bal, schiet en ... Blum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Einhell 77%, Westwood Allstars 23%.
FC Einhell - Westwood Allstars 0:9