Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hermanstadt Fenerbats
Normal Tactiek MiracleTactic
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik passt de bal in één keer door. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik schiet op doel. Magiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 0:1

7e minuut.
Welsch onderschept slim de pass. Welsch geeft een lange en hoge pass. Jakobsen kopt de bal weg. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brünker is nu in balbezit. Brünker geeft de bal voor. Kosov is nu in balbezit. Dohn onderschept slim de pass. Dohn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:1

21e minuut.
Kaptan onderschept slim de pass. Kaptan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dohn stond buitenspel. Delmas neemt vlug de vrije trap. Vipotnik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow geeft de bal voor. Stoksik speelt de bal door. Vipotnik heeft problemen om de bal te vangen. Vipotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Smolarow passt de bal zonder na te denken. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:2

25e minuut.
Brünker probeert naar een medespeler te passen. Hässler rent richting de bal. Hässler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vipotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magiera met een harde bal richting middenveld. Delmas kopt de bal weg. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Smolarow kopt de bal weg. Daar is Stoksik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Magiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:3

33e minuut.
Kosov met een sublieme pass. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoksik rent richting de bal. Stoksik haalt uit met een fantastische trap. Magiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:4

37e minuut.
Stathakis met een snelle inworp. Smolarow met een sublieme pass. Stoksik heeft problemen om de bal te vangen. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:5

40e minuut.
Stoksik schiet op doel. Klungelig pakt Smolarow de bal. Brünker rent richting de bal. Vipotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Vipotnik schiet op doel. Magiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hermanstadt 75%, Fenerbats 25%.
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:5

48e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk passt de bal zonder na te denken. Stathakis met een sublieme pass. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:6

52e minuut.
Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow passt de bal in één keer door. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jewutis de bal onder controle te krijgen. Magiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:7

53e minuut.
Stathakis rent richting de bal. Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stoksik de bal. Stoksik haalt uit met een fantastische trap. Magiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:8

54e minuut.
Reinmann heeft problemen om de bal te vangen. Hässler rent richting de bal. Vipotnik onderschept slim de pass. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:9

61e minuut.
Stoksik passt de bal met de wreef. Smolarow is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jewutis ... Strafschop! Smolarow raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vipotnik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:10

61e minuut.
Reinmann rent richting de bal. Reinmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jewutis de bal. Vipotnik onderschept slim de pass. Vipotnik schiet op doel. Magiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Magiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:11

65e minuut.
Widmayer heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow rent richting de bal. Widmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kosov geeft de bal voor. Stoksik kopt de bal weg. Klungelig pakt Smolarow de bal. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Delmas met een sublieme pass. Daar is Vipotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vipotnik heeft problemen om de bal te vangen. Vipotnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:12

71e minuut.
Smolarow rent richting de bal. Smolarow passt de bal met de wreef. Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik is nu in balbezit. Vipotnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Fąk kopt de bal weg. Jewutis is nu in balbezit. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. Hässler is nu in balbezit. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Vipotnik de bal. Kaptan is nu in balbezit. Vipotnik onderschept slim de pass. Vipotnik controleert de bal met de borst. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Smolarow rent richting de bal. Smolarow passt de bal in één keer door. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap. Magiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:13

87e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik schiet op doel. Magiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kaptan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:14

88e minuut.
Stathakis rent richting de bal. Stathakis passt de bal met de wreef. Delmas met een sublieme pass. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Stathakis met een snelle inworp. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow geeft de bal voor. Stoksik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hermanstadt 84%, Fenerbats 16%.
Fc Hermanstadt - Fenerbats 1:14