Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Hamza Eintracht Kaktus
Normal Tactiek 433 mit 6
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten brilliant
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Lammens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fallreep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlstedt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Mahlstedt probeert naar een medespeler te passen. Kahrs rent richting de bal. Kahrs met een sublieme pass. Peschl rent richting de bal. Peschl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:1

5e minuut.
Mahlstedt kopt de bal weg. Jaschusch is nu in balbezit. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl schiet op doel. Krüger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:2

11e minuut.
Daar is Kahrs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrs probeert naar een medespeler te passen. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch schiet op doel. Krüger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:3

12e minuut.
Garbo speelt de bal door. Tull heeft problemen om de bal te vangen. Peschl is nu in balbezit. Peschl draait met de bal, schiet en ... Tull probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:4

16e minuut.
Liepack is nu in balbezit. Liepack passt de bal met de wreef. Daar is Tull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch schiet op doel. Krüger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mahlstedt zal de hoekschop nemen. Krüger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fastenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch onderschept slim de pass. Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep draait met de bal, schiet en ... Krüger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:5

18e minuut.
Fallreep is nu in balbezit. Fallreep geeft de bal voor. Jaschusch probeert de bal aan de voet te houden. Jaschusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:6

18e minuut.
Haarich speelt de bal door. Klungelig pakt Rühmekorf de bal. Peschl rent richting de bal. Peschl haalt uit met een fantastische trap. Tull probeert de bal aan de voet te houden. Krüger bokst de bal weg. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mahlstedt probeert naar een medespeler te passen. Peschl rent richting de bal. Jaschusch is nu in balbezit. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mahlstedt rent richting de bal. Mahlstedt passt de bal in één keer door. Kahrs met een sublieme pass. Klungelig pakt Peschl de bal. Peschl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:7

25e minuut.
Daar is Jaschusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrs rent richting de bal. Kahrs passt de bal in één keer door. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch schiet op doel. Krüger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:8

27e minuut.
Jaschusch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kahrs de bal. Kahrs passt de bal in één keer door. Peschl is nu in balbezit. Peschl draait met de bal, schiet en ... Krüger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:9

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liepack met een snelle inworp. Jens is nu in balbezit. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Jaschusch de bal. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fallreep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fallreep schiet op doel. De bal raakt de paal. Peschl is nu in balbezit. Peschl geeft een lange en hoge pass. Kahrs rent richting de bal. Kahrs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:10

35e minuut.
Haarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Haarich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garbo de bal. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fallreep kopt de bal weg. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jens bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl onderschept slim de pass. Peschl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:11

40e minuut.
Kahrs probeert de bal aan de voet te houden. Kahrs speelt de bal door. Daar is Jaschusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlstedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Krüger trapt de bal weg. Mahlstedt kopt de bal weg. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:12

45e minuut.
Mahlstedt geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fallreep de bal onder controle te krijgen. Peschl rent richting de bal. Peschl haalt uit met een fantastische trap. Krüger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Hamza 76%, Eintracht Kaktus 24%.
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:13

46e minuut.
Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch passt de bal met de wreef. Peschl is nu in balbezit. Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fallreep verovert de bal door een tackle van achteren. Mahlstedt speelt de bal door. Fastenau is nu in balbezit. Peschl onderschept slim de pass. Peschl schiet op doel. Krüger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:14

51e minuut.
Mahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch rent richting de bal. Mahlstedt is nu in balbezit. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:15

53e minuut.
Inworp. Kahrs met een snelle inworp. Mahlstedt geeft een lange en hoge pass. Peschl is nu in balbezit. Peschl schiet op doel. Krüger bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahlstedt met de inworp. Fallreep geeft de bal voor. Jaschusch controleert de bal met de borst. Peschl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:16

61e minuut.
Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlstedt speelt de bal door. Peschl is nu in balbezit. Peschl draait met de bal, schiet en ... Paal! Kahrs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlstedt passt de bal zonder na te denken. Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep draait met de bal, schiet en ... Krüger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:17

63e minuut.
Rühmekorf probeert naar een medespeler te passen. Jens rent richting de bal. Peschl verovert de bal door een tackle van achteren. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kahrs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrs speelt de bal door. Jaschusch heeft problemen om de bal te vangen. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Krüger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Peschl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peschl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krüger met een harde bal richting middenveld. Fallreep kopt de bal weg. Peschl is nu in balbezit. Peschl draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
König probeert naar een medespeler te passen. Peschl is nu in balbezit. Klungelig pakt Peschl de bal. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:18

73e minuut.
Mahlstedt passt de bal in één keer door. Kahrs is nu in balbezit. Kahrs geeft de bal voor. Fallreep springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:19

80e minuut.
Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch passt de bal met de wreef. Tull heeft problemen om de bal te vangen. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mozina is nu in balbezit. Mozina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liepack de bal. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:20

85e minuut.
Klungelig pakt Rühmekorf de bal. Rühmekorf passt de bal in één keer door. Jens bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschl onderschept slim de pass. Peschl haalt uit met een fantastische trap. Krüger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fallreep is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahlstedt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peschl maakt een snoekduik en kopt de bal. Krüger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:21

87e minuut.
Mahlstedt met een snelle inworp. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann passt de bal zonder na te denken. Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep draait met de bal, schiet en ... Krüger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Hamza 76%, Eintracht Kaktus 24%.
Barcelona Hamza - Eintracht Kaktus 0:21