Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luani Fc FCB.München
Normal Tactiek 2134
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Acuña rent richting de bal. Hryciuk is nu in balbezit. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk onderschept slim de pass. Hryciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Märten geeft een lange en hoge pass. Thierry kopt de bal weg. Acuña speelt de bal door. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:1

7e minuut.
Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lubanski de bal onder controle te krijgen. Buniek rent richting de bal. Buniek schiet op doel. Cleve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sallmayer is nu in balbezit. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Buniek rent richting de bal. Buniek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Lubanski rent richting de bal. Buniek verovert de bal door een tackle van achteren. Buniek schiet op doel. Cleve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:2

14e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Buniek is nu in balbezit. Buniek passt de bal in één keer door. Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Buniek is nu in balbezit. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mackenbach de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oszczep passt de bal in één keer door. Acuña speelt de bal door. Märten is nu in balbezit. Hryciuk onderschept slim de pass. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Märten kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met een snelle inworp. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Felten geeft een hoge lob. Hock rent richting de bal. Ryfka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ryfka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Thierry bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hock. Thierry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acuña met een snel genomen vrije trap. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal met de wreef. Oszczep probeert naar een medespeler te passen. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:3

35e minuut.
Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten passt de bal in één keer door. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek draait met de bal, schiet en ... Cleve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gîscă speelt de bal door. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek rent richting de bal. Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... Cleve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek schiet op doel. Cleve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luani Fc 66%, FCB.München 34%.
Luani Fc - FCB.München 0:4

47e minuut.
Oszczep kopt de bal weg. Hryciuk heeft problemen om de bal te vangen. Märten is nu in balbezit. Acuña is nu in balbezit. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Cleve bokst de bal weg.

54e minuut.
Buniek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acuña met een sublieme pass. Hryciuk heeft problemen om de bal te vangen. Buniek rent richting de bal. Buniek schiet op doel. Cleve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cleve trapt de bal weg. Oszczep kopt de bal weg. Buniek rent richting de bal. Buniek draait met de bal, schiet en ... Cleve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:5

59e minuut.
Hryciuk passt de bal zonder na te denken. Mackenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Buniek onderschept slim de pass. Buniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:6

72e minuut.
Märten passt de bal met de wreef. Gîscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallmayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sallmayer krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cleve met een sublieme pass. Acuña kopt de bal weg. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap. Cleve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:7

83e minuut.
Gîscă met een sublieme pass. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña speelt de bal door. Hryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Märten verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal in één keer door. Hryciuk heeft problemen om de bal te vangen. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mackenbach trapt de bal weg van het doel. Daar is Buniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buniek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hryciuk de bal. Hryciuk schiet op doel. Cleve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - FCB.München 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luani Fc 72%, FCB.München 28%.
Luani Fc - FCB.München 0:8