Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Ahnatal White Cocks
433 Tactiek EnJQcYabvWGaUapF
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34.9 gemiddelde waardering 50.7
zwak Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Mangold rent richting de bal. Mangold passt de bal zonder na te denken. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap. Garcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Peryt passt de bal zonder na te denken. Moyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyal passt de bal zonder na te denken. Pischeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischeddu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Reckenbeil passt de bal in één keer door. Mangold rent richting de bal. Mangold met een sublieme pass. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hiemer is nu in balbezit. Peryt onderschept slim de pass. Peryt passt de bal in één keer door. Pischeddu rent richting de bal. Pischeddu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Mangold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salles rent richting de bal. Mangold begaat een overtreding. Mangold krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Jecht passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lust de bal. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold schiet op doel. Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - White Cocks 0:1

23e minuut.
Lust kopt de bal weg. Hafenecker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mangold de bal. Mangold haalt uit met een fantastische trap. Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jecht kopt de bal weg. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust onderschept slim de pass. Lust schiet op doel. Garcea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Salles probeert naar een medespeler te passen. Korolainen met een sublieme pass. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hiemer met de inworp. Jecht rent richting de bal. Jecht passt de bal met de wreef. Korolainen geeft een hoge lob. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Korolainen passt de bal in één keer door. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Butterworth kopt de bal weg. Mangold rent richting de bal. Mangold geeft een lange en hoge pass. Lust rent richting de bal. Lust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Kolisnichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangold rent richting de bal. Mangold geeft een lange en hoge pass. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 58%, White Cocks 42%.
SG Ahnatal - White Cocks 0:1

51e minuut.
Hackländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackländer geeft een hoge lob. Mangold kopt de bal weg. Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Korolainen met een sublieme pass. Hafenecker met een sublieme pass. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ... Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - White Cocks 0:2

58e minuut.
Jecht rent richting de bal. Jecht geeft een lange en hoge pass. Hafenecker kopt de bal weg. Mangold is nu in balbezit. Mangold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mangold verovert de bal door een tackle van achteren. Mangold met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ... Garcea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - White Cocks 0:3

60e minuut.
Kagner komt het veld opgelopen. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen. Nordmann komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hafenecker onderschept slim de pass. Hafenecker speelt de bal door. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - White Cocks 0:4

70e minuut.
Jecht heeft problemen om de bal te vangen. Jecht passt de bal in één keer door. Mangold probeert naar een medespeler te passen. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Korolainen probeert naar een medespeler te passen. Jecht probeert naar een medespeler te passen. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Korolainen kopt de bal weg. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hiemer heeft problemen om de bal te vangen. Kagner is nu in balbezit. Hiemer maakt een afschuwelijke overtreding. Hiemer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Pischeddu rent richting de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischeddu onderschept slim de pass. Pischeddu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Reckenbeil probeert naar een medespeler te passen. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker speelt de bal door. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ... Garcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal in één keer door. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap. Garcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 67%, White Cocks 33%.
SG Ahnatal - White Cocks 0:4