Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Grottenolm Haasler FC
Test 1 Tactiek Has - 433 AT
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 38.1
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
goed Verdedigen matig


14e minuut.
Bel rent richting de bal. Jarosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bel onderschept slim de pass. Bel geeft een hoge lob. Bogucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Packroff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

26e minuut.
Mondragón kopt de bal weg. Rəfiyev is nu in balbezit. Bogucki verovert de bal door een tackle van achteren. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Beceren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ihbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bel begaat een overtreding. Bel krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bogucki is nu in balbezit. Bogucki geeft een lange en hoge pass. Engländer heeft problemen om de bal te vangen. Jargaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jargaš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grottenolm 58%, Haasler FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Grottenolm - Haasler FC 0:0

46e minuut.
Arnau komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Derbin met de inworp. Daar is Jargaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jargaš speelt de bal door. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Derbin heeft problemen om de bal te vangen. van Raalte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derbin. van Raalte wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Rəfiyev kan de bal niet met de borst controleren. Beceren probeert naar een medespeler te passen. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki schiet op doel. Packroff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Haasler FC 0:1

87e minuut.
van Raalte geeft de bal voor. Inworp. Beceren met de inworp. Bogucki is nu in balbezit. Bogucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
van Raalte geeft een hoge lob. Inworp. Beceren met de inworp. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jargaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jargaš geeft de bal voor. Bogucki is nu in balbezit. Bogucki schiet op doel. Packroff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
da Costa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beceren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogucki is nu in balbezit. Bogucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grottenolm 71%, Haasler FC 29%.
SC Grottenolm - Haasler FC 0:1