Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black and yellow Olympique Lyon 1902
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Janowitz passt de bal zonder na te denken. Pischel rent richting de bal. Janowitz met een sublieme pass. Husmann is nu in balbezit. Husmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bullerjahn de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babinski neemt de hoekschop. Daar is Husmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husmann is nu in balbezit. Husmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:1

4e minuut.
Daar is Brae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brae geeft een hoge lob. Bullerjahn kopt de bal weg. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg haalt uit met een fantastische trap. Haack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:2

6e minuut.
Inworp. Brae met een snelle inworp. Garré is nu in balbezit. Garré geeft de bal voor. Husmann springt en kopt de bal. Haack bokst de bal weg. Husmann is nu in balbezit. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Haack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:3

13e minuut.
Bertsch probeert naar een medespeler te passen. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg passt de bal zonder na te denken. Husmann rent richting de bal. Husmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Garré rent richting de bal. Garré passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Juengst de bal. Husmann is nu in balbezit. Husmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Garré heeft problemen om de bal te vangen. Garré speelt de bal door. Riegelsberg is nu in balbezit. Husmann rent richting de bal. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Haack bokst de bal weg.

21e minuut.
Janowitz verovert de bal door een tackle van achteren. Janowitz met een sublieme pass. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ... Juengst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jebsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jebsen met een sublieme pass. Garré probeert naar een medespeler te passen. Husmann is nu in balbezit. Husmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brae kopt de bal weg. Daar is Husmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garré speelt de bal door. Klungelig pakt Husmann de bal. Husmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:4

34e minuut.
Husmann is nu in balbezit. Garré is nu in balbezit. Pierer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pierer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sollinger geeft een hoge lob. Adelhardt kopt de bal weg. Daar is Husmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riegelsberg is nu in balbezit. Riegelsberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Haack trapt de bal weg. Adelhardt kopt de bal weg. Riegelsberg rent richting de bal. Riegelsberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haack trapt de bal weg van het doel. Janowitz kopt de bal weg. Husmann heeft problemen om de bal te vangen. Husmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:5

41e minuut.
Janowitz rent richting de bal. Janowitz geeft een lange en hoge pass. Brae bereikt de bal nog maar net als eerste. Brae passt de bal zonder na te denken. Husmann is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:6

42e minuut.
Brandibock met een sublieme pass. Klungelig pakt Imbert de bal. Brandibock is nu in balbezit. Husmann onderschept slim de pass. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Haack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Riegelsberg de bal. Riegelsberg draait met de bal, schiet en ... Haack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black and yellow 80%, Olympique Lyon 1902 20%.
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 0:7

47e minuut.
Janowitz probeert naar een medespeler te passen. Eigendorf geeft een lange en hoge pass. Imbert is nu in balbezit. Imbert schiet op doel. Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 1:7

58e minuut.
Janowitz rent richting de bal. Janowitz speelt de bal door. Garré probeert naar een medespeler te passen. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Haack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bullerjahn rent richting de bal. Husmann onderschept slim de pass. Juengst rent richting de bal. Husmann verovert de bal door een tackle van achteren. Husmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 1:8

64e minuut.
Eigendorf geeft de bal voor. Pischel rent richting de bal. Pischel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riegelsberg de bal. Riegelsberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Eigendorf rent richting de bal. Eigendorf passt de bal zonder na te denken. Sollinger kan de bal niet met de borst controleren. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 1:9

70e minuut.
Brae onderschept slim de pass. Brae passt de bal met de wreef. Husmann rent richting de bal. Husmann schiet op doel. Haack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haack trapt de bal weg van het doel. Garré kopt de bal weg. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pierer onderschept slim de pass. Pierer speelt de bal door. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Haack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 1:10

90e minuut.
Babinski geeft een lange en hoge pass. Janowitz kopt de bal weg. Daar is Bullerjahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ... Haack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black and yellow 68%, Olympique Lyon 1902 32%.
Black and yellow - Olympique Lyon 1902 1:10