Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsv bayer dormagen FC Stolperfuß 2010
451 Tactiek 433
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 56.2
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Falkner is nu in balbezit. Falkner geeft de bal voor. Carleti geeft een hoge lob. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Trgo is nu in balbezit. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın passt de bal in één keer door. Trgo rent richting de bal. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Kamdem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:1

12e minuut.
Falkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkner speelt de bal door. Carleti speelt de bal door. Trgo is nu in balbezit. Trgo schiet op doel. Kamdem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

14e minuut.
Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın rent richting de bal. Atkın geeft een hoge lob. Trgo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:2

17e minuut.
Carleti met een snelle inworp. Atkın geeft een hoge lob. Rühmekorf probeert de bal met de borst te controleren. Klváč rent richting de bal. Klváč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gardner passt de bal zonder na te denken. Klváč probeert de bal met de borst te controleren. Gardner met een sublieme pass. Trgo is nu in balbezit. Trgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:3

23e minuut.
Guimarães passt de bal met de wreef. Klváč is nu in balbezit. Trgo is nu in balbezit. Trgo schiet op doel. Wilmes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Guimarães geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klváč springt en kopt de bal. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo draait met de bal, schiet en ... Kamdem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:4

25e minuut.
Trgo rent richting de bal. Trgo passt de bal in één keer door. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın schiet op doel. Kamdem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gardner probeert naar een medespeler te passen. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč passt de bal zonder na te denken. Daar is Trgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:5

27e minuut.
Atkın kopt de bal weg. Klváč rent richting de bal. Klváč passt de bal in één keer door. Trgo heeft problemen om de bal te vangen. Trgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Benthaus rent richting de bal. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães passt de bal zonder na te denken. Trgo rent richting de bal. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Kamdem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klváč rent richting de bal. Klváč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Wilmes trapt de bal weg. Kotkiewicz kopt de bal weg. Trgo is nu in balbezit. Trgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Falkner is nu in balbezit. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın passt de bal in één keer door. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálik met een sublieme pass. Klváč rent richting de bal. Klváč schiet op doel. Wilmes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv bayer dormagen 78%, FC Stolperfuß 2010 22%.
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:5

47e minuut.
Carleti geeft een hoge lob. Atkın is nu in balbezit. Atkın haalt uit met een fantastische trap. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klváč kopt de bal weg. Kamdem speelt de bal door. Toczyski is nu in balbezit. Gardner geeft een hoge lob. Trgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klváč passt de bal in één keer door. Wilmes verovert de bal door een tackle van achteren. Guimarães rent richting de bal. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Falkner is nu in balbezit. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner passt de bal zonder na te denken. Klváč rent richting de bal. Klváč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Guimarães speelt de bal door. Klváč is nu in balbezit. Trgo rent richting de bal. Trgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:6

60e minuut.
Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo rent richting de bal. Atkın is nu in balbezit. Atkın schiet op doel. Kamdem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:7

64e minuut.
Klváč geeft een hoge lob. Atkın rent richting de bal. Trgo is nu in balbezit. Trgo schiet op doel. Kamdem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:8

68e minuut.
Wilmes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gálik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trgo springt en kopt de bal. Kamdem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:9

69e minuut.
Waldmann geeft de bal voor. Atkın kopt de bal weg. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:10

71e minuut.
Atkın rent richting de bal. Atkın geeft een hoge lob. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Kamdem maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guimarães rent richting de bal. Guimarães geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:11

75e minuut.
Wilmes is nu in balbezit. Gardner rent richting de bal. Gardner passt de bal zonder na te denken. Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Klváč de bal. Klváč geeft een hoge lob. Atkın rent richting de bal. Atkın draait met de bal, schiet en ... Meixer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gálik neemt de hoekschop. Atkın krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Guimarães passt de bal met de wreef. Atkın rent richting de bal. Atkın speelt de bal door. Trgo is nu in balbezit. Trgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:12

82e minuut.
Meixer rent richting de bal. Trgo onderschept slim de pass. Atkın rent richting de bal. Atkın haalt uit met een fantastische trap. Kamdem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:13

85e minuut.
Guimarães passt de bal in één keer door. Klváč is nu in balbezit. Klváč passt de bal met de wreef. Atkın rent richting de bal. Atkın haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kamdem trapt de bal weg. Daar is Schaaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Atkın heeft problemen om de bal te vangen. Atkın geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner met een sublieme pass. Klváč is nu in balbezit. Atkın is nu in balbezit. Atkın haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Atkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkın geeft een lange en hoge pass. Daar is Rühmekorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klváč is nu in balbezit. Klváč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv bayer dormagen 90%, FC Stolperfuß 2010 10%.
tsv bayer dormagen - FC Stolperfuß 2010 0:14