Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waldrast zocco moves 1848
451 Tactiek 3456
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten good
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Trieloff is nu in balbezit. Jireček onderschept slim de pass. Jireček passt de bal met de wreef. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Mendel de bal. Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Abraham probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aquilino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kałuziński springt en kopt de bal. Windfuhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:1

11e minuut.
Jireček onderschept slim de pass. Jireček speelt de bal door. Kałuziński is nu in balbezit. Kałuziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:2

13e minuut.
Statu probeert naar een medespeler te passen. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boenisch is nu in balbezit. Jireček is nu in balbezit. Jireček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abraham geeft de bal voor. Kożuch geeft een lange en hoge pass. Daar is Weyrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Boenisch probeert naar een medespeler te passen. Statu rent richting de bal. Statu met een sublieme pass. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Boenisch is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aquilino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:3

27e minuut.
Ehrenwant schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kałuziński de bal onder controle te krijgen. Veit is nu in balbezit. Kałuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Haberla is nu in balbezit. Ehrenwant verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrenwant met een sublieme pass. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Statu rent richting de bal. Statu draait met de bal, schiet en ... Windfuhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:4

33e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu speelt de bal door. Kałuziński is nu in balbezit. Kałuziński draait met de bal, schiet en ... Windfuhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:5

44e minuut.
Hluštík onderschept slim de pass. Hluštík speelt de bal door. Tillander geeft een hoge lob. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 85%, zocco moves 1848 15%.
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:5

57e minuut.
Inworp. Jireček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Statu geeft een hoge lob. Kałuziński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:6

59e minuut.
Hluštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluštík passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński is nu in balbezit. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap. Windfuhr bokst de bal weg.

62e minuut.
Hluštík heeft problemen om de bal te vangen. Hollmann is nu in balbezit. Kożuch geeft een lange en hoge pass. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński schiet op doel. Windfuhr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ehrenwant probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Weyrich onderschept slim de pass. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:7

67e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu geeft de bal voor. Kałuziński is nu in balbezit. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap. Windfuhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:8

70e minuut.
Hluštík passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ehrenwant de bal. Ehrenwant probeert naar een medespeler te passen. Aquilino rent richting de bal. Aquilino geeft een hoge lob. Windfuhr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:9

79e minuut.
Hluštík is nu in balbezit. Hluštík probeert naar een medespeler te passen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček is nu in balbezit. Kałuziński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jireček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałuziński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:10

85e minuut.
Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant passt de bal in één keer door. Weyrich rent richting de bal. Jireček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jireček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček geeft een hoge lob. Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap. Windfuhr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński draait met de bal, schiet en ... Abraham probeert de bal aan de voet te houden. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 83%, zocco moves 1848 17%.
FC Waldrast - zocco moves 1848 0:10