Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Augsburg FC Sigmaringen
433 off Tactiek DEF TOTAL
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
23.9 gemiddelde waardering 42
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca probeert naar een medespeler te passen. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Taborski probeert naar een medespeler te passen. Chiva probeert naar een medespeler te passen. Cannati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh schiet op doel. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva is nu in balbezit. Chiva geeft een hoge lob. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:1

12e minuut.
Duy Thành geeft de bal voor. Zrlić speelt de bal door. Daar is Vasiliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Schröder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:2

23e minuut.
Ütt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh speelt de bal door. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:3

29e minuut.
Schröder speelt de bal door. Chiva kopt de bal weg. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Schröder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:4

30e minuut.
Cannati rent richting de bal. Pawianowski onderschept slim de pass. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh heeft problemen om de bal te vangen. Cernîh haalt uit met een fantastische trap. Schröder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Taborski met de inworp. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez geeft de bal voor. Pawianowski springt en kopt de bal. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:5

34e minuut.
Machalovas heeft problemen om de bal te vangen. Cernîh verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh passt de bal in één keer door. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Taborski passt de bal zonder na te denken. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cannati de bal. Cernîh onderschept slim de pass. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Schröder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose geeft een hoge lob. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augsburg 78%, FC Sigmaringen 22%.
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:6

51e minuut.
Schröder trapt de bal weg van het doel. Ramirez kopt de bal weg. Cernîh rent richting de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:7

53e minuut.
Ramirez geeft een lange en hoge pass. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:8

59e minuut.
Chiva passt de bal met de wreef. Zrlić rent richting de bal. Pawianowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zrlić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zrlić kan niet meer verder spelen.

64e minuut.
Cernîh is nu in balbezit. Pawianowski rent richting de bal. Cernîh rent richting de bal. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Schröder probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Slato de bal. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh schiet op doel. Cannati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawianowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tudose kopt de bal weg. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski geeft de bal voor. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Schröder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cannati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pawianowski passt de bal zonder na te denken. Tudose rent richting de bal. Tudose geeft een lange en hoge pass. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

77e minuut.
Ramirez kopt de bal weg. Daar is Cernîh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernîh passt de bal met de wreef. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:9

78e minuut.
Klungelig pakt Arouca de bal. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:10

80e minuut.
Wybraniec passt de bal met de wreef. Vasiliu is nu in balbezit. Pawianowski onderschept slim de pass. Daar is Pawianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Schröder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Chiva geeft een hoge lob. Pawianowski probeert de bal aan de voet te houden. Pawianowski schiet op doel. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:11

84e minuut.
Duy Thành probeert de bal met de borst te controleren. Duy Thành probeert naar een medespeler te passen. Pawianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawianowski schiet op doel. Schröder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:12

86e minuut.
Cernîh passt de bal in één keer door. Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Chiva geeft de bal voor. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schröder met een sublieme pass. Chiva kopt de bal weg. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chiva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ütt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Cannati probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

89e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Duy Thành onderschept slim de pass. Duy Thành geeft een hoge lob. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski schiet op doel. Schröder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:13

90e minuut.
Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec met een sublieme pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augsburg 67%, FC Sigmaringen 33%.
FC Augsburg - FC Sigmaringen 0:13