Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wolfsburg Tuspo Roßtal
Normal Tactiek Scary
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Huysegems speelt de bal door. Hilsen rent richting de bal. Pootsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warmuziński zal de hoekschop nemen. Katsiakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Noormann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Huysegems met de inworp. Knižnér rent richting de bal. Knižnér passt de bal in één keer door. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Noormann bokst de bal weg.

16e minuut.
Huysegems passt de bal in één keer door. Knižnér is nu in balbezit. Knižnér met een sublieme pass. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Tempel heeft problemen om de bal te vangen. Kahlenberg probeert naar een medespeler te passen. Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:1

19e minuut.
Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann probeert naar een medespeler te passen. Ingenhoven rent richting de bal. Katsiakos onderschept slim de pass. Katsiakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu passt de bal met de wreef. Knižnér met een sublieme pass. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński geeft de bal voor. Noormann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warmuziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Knižnér passt de bal zonder na te denken. Huysegems rent richting de bal. Huysegems passt de bal met de wreef. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel. Noormann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gusinu verovert de bal door een tackle van achteren. Gusinu speelt de bal door. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Huysegems is nu in balbezit. Huysegems speelt de bal door. Katsiakos heeft problemen om de bal te vangen. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Noormann met een sublieme pass. Warmuziński heeft problemen om de bal te vangen. Warmuziński speelt de bal door. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:2

39e minuut.
Warmuziński passt de bal met de wreef. Pootsmann is nu in balbezit. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. Noormann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wolfsburg 67%, Tuspo Roßtal 33%.
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:3

52e minuut.
Katsiakos verovert de bal door een tackle van achteren. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ermingen geeft een hoge lob. Prunea kopt de bal weg. Dal heeft problemen om de bal te vangen. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katsiakos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:4

57e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandran probeert naar een medespeler te passen. Huysegems geeft een hoge lob. Daar is Katsiakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Noormann met een harde bal richting middenveld. Knižnér kopt de bal weg. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ermingen is nu in balbezit. Katsiakos onderschept slim de pass. Katsiakos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamann is nu in balbezit. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:5

65e minuut.
Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Ermingen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. Noormann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Noormann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:6

65e minuut.
Kahlenberg met een sublieme pass. Daar is Wörns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahlenberg is nu in balbezit. Pootsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pootsmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Huysegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems met een sublieme pass. Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:7

69e minuut.
Dal is nu in balbezit. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:8

70e minuut.
Haardt komt het veld opgelopen. Benabdellah komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann passt de bal zonder na te denken. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap. Dock probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warmuziński neemt de hoekschop. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah draait met de bal, schiet en ... Noormann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:9

79e minuut.
Dal is nu in balbezit. Huysegems geeft een lange en hoge pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Benabdellah speelt de bal door. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński geeft een hoge lob. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:10

85e minuut.
Chandran geeft de bal voor. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann speelt de bal door. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:11

86e minuut.
Wörns passt de bal met de wreef. Hamann is nu in balbezit. Hamann passt de bal zonder na te denken. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:12

89e minuut.
Huysegems passt de bal zonder na te denken. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ermingen de bal onder controle te krijgen. Noormann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wolfsburg 79%, Tuspo Roßtal 21%.
Fc Wolfsburg - Tuspo Roßtal 0:13