Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aggressive Workout Torpedo Torfnase
Normal Tactiek an
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 47.2
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daubert probeert naar een medespeler te passen. Worch bereikt de bal nog maar net als eerste. Worch met een sublieme pass. Picard rent richting de bal. Picard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Valpreda probeert de bal met de borst te controleren. Böger rent richting de bal. Picard is nu in balbezit. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel. Bäse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Worch speelt de bal door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger geeft een lange en hoge pass. Resech rent richting de bal. Resech schiet op doel. Bäse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Panten rent richting de bal. Daubert onderschept slim de pass. Daubert passt de bal zonder na te denken. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:1

20e minuut.
Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Aldenrath kopt de bal weg. Klungelig pakt Prestapino de bal. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Resech passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Picard de bal. Picard passt de bal zonder na te denken. Daar is Böger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böger draait met de bal, schiet en ... Bäse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Prestapino rent richting de bal. Worch verovert de bal door een tackle van achteren. Worch met een sublieme pass. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap. Bäse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Resech zal de hoekschop nemen. Böger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Resech geeft een hoge lob. Conrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad geeft de bal voor. Picard is nu in balbezit. Picard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Picard probeert naar een medespeler te passen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel. Valpreda onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 73%, Torpedo Torfnase 27%.
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:2

48e minuut.
Picard speelt de bal door. Aldenrath met een sublieme pass. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap. Bäse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:3

51e minuut.
Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger verovert de bal door een tackle van achteren. Böger draait met de bal, schiet en ... Bäse probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:4

60e minuut.
Valpreda kan de bal niet met de borst controleren. Picard verovert de bal door een tackle van achteren. Picard passt de bal zonder na te denken. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel. Bäse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Aldenrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schaaf. Schaaf krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Aldenrath speelt de bal door. Nowrotek heeft problemen om de bal te vangen. Böger met een sublieme pass. Picard is nu in balbezit. Picard haalt uit met een fantastische trap. Bäse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bäse niet meer kan verder spelen. Deffke komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Worch kopt de bal weg. Böger probeert de bal aan de voet te houden. Picard rent richting de bal. Picard haalt uit met een fantastische trap. Deffke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:5

77e minuut.
Prestapino rent richting de bal. Schaaf verovert de bal door een tackle van achteren. Schaaf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Böger de bal. Böger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Furgalski rent richting de bal. Resech verovert de bal door een tackle van achteren. Resech passt de bal zonder na te denken. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Deffke bokst de bal weg.

85e minuut.
Bäuerle onderschept slim de pass. Bäuerle geeft een hoge lob. Valpreda probeert de bal met de borst te controleren. Böger is nu in balbezit. Böger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deffke probeert naar een medespeler te passen. Schaaf kopt de bal weg. Wolske bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger rent richting de bal. Böger draait met de bal, schiet en ... Deffke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aggressive Workout 62%, Torpedo Torfnase 38%.
Aggressive Workout - Torpedo Torfnase 0:5