Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tresenkönige SV Schalalalalalalala
433 Tactiek Commando
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Segemann de bal. Celan speelt de bal door. Made probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laden rent richting de bal. Laden haalt uit met een fantastische trap. Pargen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Made de bal onder controle te krijgen. Segemann is nu in balbezit. Segemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Celan onderschept slim de pass. Celan geeft een hoge lob. Pampel speelt de bal door. Mauritz heeft problemen om de bal te vangen. Mauritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:1

6e minuut.
Made rent richting de bal. Mauritz onderschept slim de pass. Segemann rent richting de bal. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:2

9e minuut.
Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz geeft de bal voor. Segemann rent richting de bal. Segemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Made geeft een lange en hoge pass. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz passt de bal zonder na te denken. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel. Pargen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:3

17e minuut.
Mauritz rent richting de bal. Mauritz geeft de bal voor. Segemann is nu in balbezit. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ... Pargen bokst de bal weg.

19e minuut.
Laden geeft een lange en hoge pass. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segemann de bal. Segemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Haak passt de bal met de wreef. Daar is Segemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz haalt uit met een fantastische trap. Pargen bokst de bal weg.

23e minuut.
Beethoven onderschept slim de pass. Haak onderschept slim de pass. Haak geeft een lange en hoge pass. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Made rent richting de bal. Segemann rent richting de bal. Segemann passt de bal in één keer door. Mauritz rent richting de bal. Mauritz draait met de bal, schiet en ... Pargen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pampel is nu in balbezit. Pampel passt de bal zonder na te denken. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz passt de bal zonder na te denken. Segemann rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Segemann rent richting de bal. Celan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Celan krijgt een gele kaart. Segemann raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Segemann neemt zijn aanloop. Pargen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:4

31e minuut.
Laden rent richting de bal. Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven speelt de bal door. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mauritz geeft een lange en hoge pass. Pargen speelt de bal door. Pampel kopt de bal weg. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz schiet op doel. Pargen bokst de bal weg. Celan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Segemann controleert de bal met de borst. Segemann passt de bal met de wreef. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ... Pargen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:5

41e minuut.
Laden rent richting de bal. Beethoven verovert de bal door een tackle van achteren. Beethoven passt de bal zonder na te denken. Segemann is nu in balbezit. Segemann haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pargen met een sublieme pass. Seger kopt de bal weg. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel. Celan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Made is nu in balbezit. Segemann onderschept slim de pass. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tresenkönige SV 86%, Schalalalalalalala 14%.
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:5

48e minuut.
Marquardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Laden onderschept slim de pass. Laden met een sublieme pass. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Segemann speelt de bal door. Laden rent richting de bal. Made legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Made krijgt een gele kaart. Laden raakt geblesseerd tijdens het duel. Segemann neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pargen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:6

65e minuut.
Haak onderschept slim de pass. Haak probeert naar een medespeler te passen. Segemann heeft problemen om de bal te vangen. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz draait met de bal, schiet en ... Pargen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Celan heeft problemen om de bal te vangen. Segemann rent richting de bal. Segemann geeft een hoge lob. Pargen bokst de bal weg.

67e minuut.
Seger speelt de bal door. Segemann is nu in balbezit. Segemann met een sublieme pass. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pampel met een sublieme pass. Hermann geeft een hoge lob. Seger kopt de bal weg. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:7

73e minuut.
Pampel passt de bal zonder na te denken. Segemann is nu in balbezit. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mauritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauritz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:8

75e minuut.
Pargen met een harde bal richting middenveld. Pampel kopt de bal weg. Segemann rent richting de bal. Laden rent richting de bal. Laden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Haak kopt de bal weg. Gröner is nu in balbezit. Gröner geeft een lange en hoge pass. Segemann rent richting de bal. Segemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann passt de bal in één keer door. Pampel rent richting de bal. Pampel geeft een lange en hoge pass. Segemann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:9

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laden met de inworp. Haak probeert naar een medespeler te passen. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann draait met de bal, schiet en ... Pargen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pampel met een snelle inworp. Haak rent richting de bal. Haak geeft de bal voor. Mauritz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Seger geeft een lange en hoge pass. Laden kopt de bal weg. Klungelig pakt Celan de bal. Segemann rent richting de bal. Segemann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pampel kopt de bal weg. Haak speelt de bal door. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tresenkönige SV 83%, Schalalalalalalala 17%.
Tresenkönige SV - Schalalalalalalala 0:10