Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Asperden SV Hemsen
4-1-3-2_R Tactiek 1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Eboula passt de bal zonder na te denken. Puyol is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus schiet op doel. Barači werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 0:1

10e minuut.
Nedbal is nu in balbezit. Nedbal geeft een lange en hoge pass. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel. Barači maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 0:2

12e minuut.
Nedbal met een sublieme pass. Sergio is nu in balbezit. Sergio passt de bal in één keer door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Barači probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Morand rent richting de bal. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul onderschept slim de pass. Kotul schiet op doel. Barači probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kotul onderschept slim de pass. Kotul probeert naar een medespeler te passen. İzzətli probeert naar een medespeler te passen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kotul draait met de bal, schiet en ... Barači met een sublieme pass. Sabou kopt de bal weg. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Prota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Dym. Goede buitenspelval van de verdediging. Fernández de Mendiola neemt vlug de vrije trap. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Quiñones met een sublieme pass. İzzətli probeert de bal met de borst te controleren. İzzətli probeert naar een medespeler te passen. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Barači verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
İzzətli rent richting de bal. Morand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İzzətli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rus kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barači maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 0:3

42e minuut.
İzzətli is nu in balbezit. İzzətli met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 0:4

45e minuut.
Doeltrap. Bá Long komt het veld opgelopen. Sosin komt het veld opgelopen. Vân Sơn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Asperden 75%, SV Hemsen 25%.
SV Asperden - SV Hemsen 0:4

46e minuut.
Bączyk komt het veld opgelopen. Wieprzęć komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Dym passt de bal in één keer door. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto schiet op doel. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 1:4

52e minuut.
Kotul passt de bal in één keer door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister begaat een overtreding. Rus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sergio komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rus probeert naar een medespeler te passen. İzzətli rent richting de bal. İzzətli passt de bal zonder na te denken. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 1:5

58e minuut.
Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Prota geeft een lange en hoge pass. Quiñones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sergio met een sublieme pass. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi geeft een lange en hoge pass. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
İzzətli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bączyk de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Barači maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 1:6

65e minuut.
İzzətli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mac Allister de bal onder controle te krijgen. Rus is nu in balbezit. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dym stond buitenspel. Sergio neemt vlug de vrije trap. Wieprzęć is nu in balbezit. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Barači verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barači probeert naar een medespeler te passen. Vân Sơn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eboula. Eboula krijgt een gele kaart. Vân Sơn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salmenniemi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kotul maakt een snoekduik en kopt de bal. Barači bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 1:7

71e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een lange en hoge pass. Trochim probeert de bal aan de voet te houden. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vân Sơn rent richting de bal. Vân Sơn geeft een lange en hoge pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Barači werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - SV Hemsen 1:8

81e minuut.
Morand probeert naar een medespeler te passen. Sosin is nu in balbezit. Sosin geeft een lange en hoge pass. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus haalt uit met een fantastische trap. Barači verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Vân Sơn geeft een hoge lob. İzzətli kopt de bal weg. Klungelig pakt Bączyk de bal. Rus rent richting de bal. Rus speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vân Sơn zal de hoekschop nemen. Prota probeert de bal met de borst te controleren. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Vân Sơn met de inworp. Sergio is nu in balbezit. Sergio geeft de bal voor. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Asperden 77%, SV Hemsen 23%.
SV Asperden - SV Hemsen 1:8