Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Muresul Targu Mures schwarz gelb pfaffroda
352 Tactiek neu
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 46.1
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Lichota geeft een lange en hoge pass. Balogh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pangert. Pangert krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ernst onderschept slim de pass. Ernst passt de bal met de wreef. Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:1

12e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer rent richting de bal. Beck is nu in balbezit. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Beck de bal. Jahn geeft een lange en hoge pass. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:2

17e minuut.
Edu met een sublieme pass. Tiefel is nu in balbezit. Tiefel passt de bal met de wreef. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Lichota geeft een hoge lob. Tiefel geeft de bal voor. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Tiefel geeft een hoge lob. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel. Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:3

37e minuut.
Beck heeft problemen om de bal te vangen. Ernst is nu in balbezit. Patzer verovert de bal door een tackle van achteren. Patzer schiet op doel. Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:4

39e minuut.
Klewer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ernst de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel. Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 71%, schwarz gelb pfaffroda 29%.
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:5

47e minuut.
Arm geeft een lange en hoge pass. Bagusch kopt de bal weg. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:6

62e minuut.
Nachtfahrt met een sublieme pass. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer met een sublieme pass. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap. Plach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beck is nu in balbezit. Beck draait met de bal, schiet en ... Plach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:7

77e minuut.
Nachtfahrt onderschept slim de pass. Patzer rent richting de bal. Nachtfahrt speelt de bal door. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahn speelt de bal door. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Plach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Plach met een harde bal richting middenveld. Bagusch is nu in balbezit. Njarðarson maakt een afschuwelijke overtreding. Njarðarson krijgt een gele kaart. Bagusch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vorteil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tiefel geeft een hoge lob. Beck kan de bal niet met de borst controleren. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Plach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 69%, schwarz gelb pfaffroda 31%.
F.C. Muresul Targu Mures - schwarz gelb pfaffroda 0:7