Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Alpacca Lebenslang Grün-Weiß
Sweep Tactiek 4-4-2-W
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 44.4
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher passt de bal met de wreef. Monzón is nu in balbezit. Monzón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Queins de bal onder controle te krijgen. Below verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Meriaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maher onderschept slim de pass. Maher speelt de bal door. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maher is nu in balbezit. Maher geeft de bal voor. Meriaux probeert de bal aan de voet te houden. Łangowski rent richting de bal. Łangowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Queins speelt de bal door. Maher rent richting de bal. Meriaux verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón rent richting de bal. Monzón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sassanguie speelt de bal door. Pahlke rent richting de bal. Walseth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walseth krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Petraković is nu in balbezit. Inworp. Petraković met de inworp. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Queins geeft de bal voor. Walseth kopt de bal weg. Queins heeft problemen om de bal te vangen. Łangowski rent richting de bal. Łangowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:1

29e minuut.
Queins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maher met een snelle inworp. Monzón is nu in balbezit. Monzón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sassanguie geeft een lange en hoge pass. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski probeert naar een medespeler te passen. Monzón is nu in balbezit. Monzón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Walseth passt de bal zonder na te denken. Monzón rent richting de bal. Pahlke begaat een overtreding. Monzón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Monzón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pilhofer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maher met de inworp. Monzón is nu in balbezit. Monzón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Nuschele geeft de bal voor. Walseth rent richting de bal. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Alpacca 75%, Lebenslang Grün-Weiß 25%.
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:2

46e minuut.
Walseth met een sublieme pass. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski geeft een hoge lob. Monzón rent richting de bal. Monzón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Petraković passt de bal in één keer door. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel. Queins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Below werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Below trapt de bal weg. Maher speelt de bal door. Walseth speelt de bal door. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Walseth geeft de bal voor. Pilhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilhofer geeft een hoge lob. Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maher geeft de bal voor. Below probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Maher geeft een lange en hoge pass. Łangowski kopt de bal weg. Nuschele probeert de bal aan de voet te houden. Monzón rent richting de bal. Monzón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Maher geeft een hoge lob. Łangowski rent richting de bal. Łangowski passt de bal in één keer door. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:3

70e minuut.
Granica is nu in balbezit. Granica geeft de bal voor. Łangowski rent richting de bal. Łangowski draait met de bal, schiet en ... Below werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:4

71e minuut.
Engelhardt heeft problemen om de bal te vangen. Monzón is nu in balbezit. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monzón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pahlke geeft een hoge lob. Siebold heeft problemen om de bal te vangen. Łangowski is nu in balbezit. Łangowski haalt uit met een fantastische trap. Nuschele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sassanguie geeft een lange en hoge pass. Queins heeft problemen om de bal te vangen. Monzón is nu in balbezit. Monzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:5

82e minuut.
Łangowski onderschept slim de pass. Łangowski schiet op doel. Nuschele probeert de bal aan de voet te houden. Monzón rent richting de bal. Monzón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:6

86e minuut.
Walseth geeft een lange en hoge pass. Nuschele heeft problemen om de bal te vangen. Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel. Below probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Alpacca 76%, Lebenslang Grün-Weiß 24%.
TSV Alpacca - Lebenslang Grün-Weiß 0:7