Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wismut Aur BC Union II
Normal Tactiek 4321defr
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.8
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ohlendorf geeft een hoge lob. Daar is Pockeleit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos schiet op doel. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:1

9e minuut.
Weissflog probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. Pockeleit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:2

10e minuut.
Hille passt de bal met de wreef. Rosswinkel probeert de bal aan de voet te houden. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ... Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:3

13e minuut.
Dreger geeft een hoge lob. Pockeleit kopt de bal weg. Ohlendorf probeert naar een medespeler te passen. Weissflog is nu in balbezit. Weissflog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:4

20e minuut.
Weissflog is nu in balbezit. Weissflog met een sublieme pass. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ... Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:5

25e minuut.
Schubert geeft een lange en hoge pass. Weissflog kopt de bal weg. Pockeleit heeft problemen om de bal te vangen. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vasconcelos rent richting de bal. Minge bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos maakt een afschuwelijke overtreding. Vasconcelos krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Vasconcelos is nu in balbezit. Pockeleit rent richting de bal. Vasconcelos onderschept slim de pass. Vasconcelos schiet op doel. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:6

33e minuut.
Dreger rent richting de bal. Dreger speelt de bal door. Ohlendorf speelt de bal door. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schiet op doel. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:7

35e minuut.
Dreger met een sublieme pass. Carstens is nu in balbezit. Carstens geeft de bal voor. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:8

38e minuut.
Pässler probeert naar een medespeler te passen. Ohlendorf rent richting de bal. Ohlendorf passt de bal zonder na te denken. Weissflog bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissflog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sieber rent richting de bal. Aicheler verovert de bal door een tackle van achteren. Aicheler passt de bal met de wreef. Vasconcelos is nu in balbezit. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:9

42e minuut.
Klungelig pakt Sieber de bal. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert geeft een hoge lob. Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasconcelos draait met de bal, schiet en ... Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wismut Aur 73%, BC Union II 27%.
Wismut Aur - BC Union II 0:10

48e minuut.
Dreger passt de bal met de wreef. Carstens is nu in balbezit. Carstens passt de bal met de wreef. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pockeleit trapt de bal weg van het doel. Ohlendorf met een sublieme pass. Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weissflog is nu in balbezit. Weissflog draait met de bal, schiet en ... Adam bokst de bal weg.

53e minuut.
Silver geeft een hoge lob. Inworp. Carstens met een snelle inworp. Dreger rent richting de bal. Dreger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weissflog rent richting de bal. Weissflog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:11

59e minuut.
Nyhuis is nu in balbezit. Carstens onderschept slim de pass. Carstens met een sublieme pass. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bieler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieler geeft een hoge lob. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos schiet op doel. Adam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:12

71e minuut.
Silver geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carstens met een snelle inworp. Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Minge geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weissflog met een snelle inworp. Daar is Ohlendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohlendorf geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Schubert geeft een lange en hoge pass. Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger passt de bal in één keer door. Carstens bereikt de bal nog maar net als eerste. Carstens geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pirker verovert de bal door een tackle van achteren. Ohlendorf onderschept slim de pass. Ohlendorf probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos rent richting de bal. Vasconcelos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dreger onderschept slim de pass. Dreger met een sublieme pass. Carstens probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schiet op doel. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dreger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreger passt de bal in één keer door. Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schiet op doel. Pässler probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wismut Aur - BC Union II 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wismut Aur 85%, BC Union II 15%.
Wismut Aur - BC Union II 0:13