Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schaumburger Sport Verein Arnstadt Sickboys
442 Tactiek offensiv
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 51.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Rommel passt de bal zonder na te denken. Colognesi speelt de bal door. Mazerath rent richting de bal. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Truchseß de bal. Fahr rent richting de bal. Truchseß probeert naar een medespeler te passen. Mazerath rent richting de bal. Mazerath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:1

7e minuut.
Pinz is nu in balbezit. Truchseß verovert de bal door een tackle van achteren. Truchseß speelt de bal door. Mazerath rent richting de bal. Mazerath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Pallmann rent richting de bal. Truchseß probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazerath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazerath schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Adelmann heeft problemen om de bal te vangen. Dom is nu in balbezit. Dom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Colognesi heeft problemen om de bal te vangen. Colognesi met een sublieme pass. Mazerath met een sublieme pass. Klungelig pakt Giegerich de bal. Giegerich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mennike bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom rent richting de bal. Dom passt de bal zonder na te denken. Giegerich rent richting de bal. Giegerich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:2

19e minuut.
Fegert geeft een hoge lob. Mazerath rent richting de bal. Mazerath probeert naar een medespeler te passen. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:3

20e minuut.
Altenberg rent richting de bal. Giegerich rent richting de bal. Giegerich passt de bal met de wreef. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath draait met de bal, schiet en ... Pirrung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:4

24e minuut.
Rommel met een sublieme pass. Dom is nu in balbezit. Dom passt de bal in één keer door. Giegerich rent richting de bal. Giegerich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Pirrung trapt de bal weg van het doel. Truchseß kopt de bal weg. Dom is nu in balbezit. Dom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom geeft een lange en hoge pass. Giegerich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giegerich geeft een lange en hoge pass. Mazerath springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sarpei geeft een lange en hoge pass. Truchseß is nu in balbezit. Truchseß geeft de bal voor. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Giegerich rent richting de bal. Mazerath is nu in balbezit. Fegert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazerath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fahr wilt de vrije trap nemen. Pirrung bokst de bal weg. Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom draait met de bal, schiet en ... Pirrung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fegert speelt de bal door. Pinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchseß verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dom rent richting de bal. Dom passt de bal in één keer door. Giegerich rent richting de bal. Dom rent richting de bal. Dom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schaumburger Sport Verein 79%, Arnstadt Sickboys 21%.
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:5

46e minuut.
Fahr probeert naar een medespeler te passen. Moya probeert naar een medespeler te passen. Giegerich rent richting de bal. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rommel met een sublieme pass. Dom heeft problemen om de bal te vangen. Dom passt de bal zonder na te denken. Daar is Giegerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giegerich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rommel met de inworp. Truchseß bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchseß passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazerath de bal. Mazerath schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fegert rent richting de bal. Fahr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fahr krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mazerath is nu in balbezit. Wrase rent richting de bal. Mazerath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazerath krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Giegerich passt de bal zonder na te denken. Dom is nu in balbezit. Dom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazerath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazerath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:6

64e minuut.
Mazerath is nu in balbezit. Fahr rent richting de bal. Fahr passt de bal zonder na te denken. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:7

69e minuut.
Truchseß met een sublieme pass. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath speelt de bal door. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:8

74e minuut.
Mazerath rent richting de bal. Mazerath schiet op doel. Sarpei heeft problemen om de bal te vangen. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath draait met de bal, schiet en ... Pirrung bokst de bal weg.

79e minuut.
Giegerich passt de bal zonder na te denken. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazerath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giegerich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:9

81e minuut.
Fegert met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Giegerich passt de bal zonder na te denken. Mazerath rent richting de bal. Mazerath schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sarpei de bal onder controle te krijgen. Pirrung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schaumburger Sport Verein 84%, Arnstadt Sickboys 16%.
Schaumburger Sport Verein - Arnstadt Sickboys 0:10