Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leviathan FC Waidler FC
Normal Tactiek VT neu
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.8
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Tamborino rent richting de bal. Tamborino passt de bal met de wreef. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap. Fliegl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:1

2e minuut.
Gallinat rent richting de bal. Tamborino verovert de bal door een tackle van achteren. Pilger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamborino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chuvaev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:2

4e minuut.
Megyebíró geeft een hoge lob. Sanguszko kopt de bal weg. Pilger heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino rent richting de bal. Tamborino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sanguszko passt de bal met de wreef. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino passt de bal met de wreef. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fliegl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko kopt de bal weg. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino schiet op doel. Fliegl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:3

17e minuut.
Pypers passt de bal met de wreef. Daar is Tamborino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lück bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborino draait met de bal, schiet en ... Fliegl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pilger is nu in balbezit. Pilger geeft een lange en hoge pass. Cordoba geeft een hoge lob. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino draait met de bal, schiet en ... Fliegl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:4

26e minuut.
Megyebíró geeft een hoge lob. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Pilger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

29e minuut.
Pypers passt de bal in één keer door. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró speelt de bal door. Tamborino rent richting de bal. Tamborino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:5

31e minuut.
Tamborino rent richting de bal. Pilger rent richting de bal. Tamborino onderschept slim de pass. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pilger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanguszko met de inworp. Tamborino rent richting de bal. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:6

40e minuut.
Tamborino probeert naar een medespeler te passen. Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers passt de bal met de wreef. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev draait met de bal, schiet en ... Fliegl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lück heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:7

43e minuut.
Lück probeert de bal aan de voet te houden. Gutzkow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pypers. Pypers krijgt een gele kaart. Gutzkow raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gutzkow kan niet meer verder spelen. Piludu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leviathan FC 85%, Waidler FC 15%.
Leviathan FC - Waidler FC 0:7

46e minuut.
Pypers rent richting de bal. Pypers passt de bal zonder na te denken. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Tamborino rent richting de bal. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lück met een sublieme pass. Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró speelt de bal door. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:8

53e minuut.
Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko speelt de bal door. Daar is Tamborino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamborino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró passt de bal met de wreef. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev draait met de bal, schiet en ... Fliegl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:9

60e minuut.
Cordoba passt de bal in één keer door. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko met een sublieme pass. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:10

64e minuut.
Scarafoni passt de bal zonder na te denken. Andrzejewski geeft de bal voor. Mieder kan de bal niet met de borst controleren. Tamborino is nu in balbezit. Tamborino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sanguszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Chuvaev de bal. Pypers rent richting de bal. Pypers haalt uit met een fantastische trap. Pilger probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pypers verovert de bal door een tackle van achteren. Pypers geeft de bal voor. Pilger kopt de bal weg. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró geeft een lange en hoge pass. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:11

73e minuut.
Gallinat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko met een sublieme pass. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cordoba passt de bal zonder na te denken. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró geeft de bal voor. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:12

80e minuut.
Chuvaev geeft de bal voor. Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino rent richting de bal. Tamborino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leviathan FC - Waidler FC 0:13

86e minuut.
Sanguszko geeft een hoge lob. Chuvaev is nu in balbezit. Megyebíró met een sublieme pass. Tamborino heeft problemen om de bal te vangen. Tamborino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko geeft de bal voor. Lück heeft problemen om de bal te vangen. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leviathan FC 71%, Waidler FC 29%.
Leviathan FC - Waidler FC 0:13