Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético de Zaragoza Lamborghini Racing Team
451 Tactiek Aventador
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Artinger onderschept slim de pass. Artinger met een sublieme pass. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński schiet op doel. Ackmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lylyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Artinger de bal. Artinger speelt de bal door. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Artinger kopt de bal weg. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap. Eckel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:1

27e minuut.
Wollert met een sublieme pass. Klungelig pakt Hofmeister de bal. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pino rent richting de bal. Liszka onderschept slim de pass. Liszka geeft een hoge lob. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polechoński rent richting de bal. Polechoński haalt uit met een fantastische trap. Ackmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński speelt de bal door. Daar is Ratkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... Ackmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Artinger kopt de bal weg. Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński passt de bal met de wreef. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Suhardiman geeft een lange en hoge pass. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński met een sublieme pass. Daar is Liszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lylyk onderschept slim de pass. Lylyk speelt de bal door. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski schiet op doel. Pino probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Zaragoza 74%, Lamborghini Racing Team 26%.
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:1

47e minuut.
Lylyk met de inworp. Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński geeft een lange en hoge pass. Liszka is nu in balbezit. Liszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liszka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artinger zal de hoekschop nemen. Polechoński springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Jagenow verovert de bal door een tackle van achteren. Jagenow geeft een hoge lob. Smola rent richting de bal. Liszka onderschept slim de pass. Liszka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:2

51e minuut.
Hofmeister heeft problemen om de bal te vangen. Ratkowski onderschept slim de pass. Ratkowski met een sublieme pass. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Artinger probeert naar een medespeler te passen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka schiet op doel. Ackmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lylyk speelt de bal door. Akguel is nu in balbezit. Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński passt de bal in één keer door. Ratkowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hofmeister heeft problemen om de bal te vangen. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:3

70e minuut.
Artinger passt de bal in één keer door. Liszka is nu in balbezit. Liszka passt de bal met de wreef. Ratkowski rent richting de bal. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... Ackmann bokst de bal weg.

73e minuut.
Căpusa passt de bal zonder na te denken. Liszka is nu in balbezit. Liszka speelt de bal door. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Trujillo kopt de bal weg. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński heeft problemen om de bal te vangen. Polechoński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Liszka rent richting de bal. Smola is nu in balbezit. Liszka verovert de bal door een tackle van achteren. Liszka geeft de bal voor. Lylyk geeft de bal voor. Ackmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:4

82e minuut.
Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckel is nu in balbezit. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:5

85e minuut.
Liszka geeft de bal voor. Klungelig pakt Polechoński de bal. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski schiet op doel. Ackmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:6

88e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ratkowski de bal. Eckel is nu in balbezit. Ratkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ratkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Liszka rent richting de bal. Liszka passt de bal in één keer door. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Zaragoza 81%, Lamborghini Racing Team 19%.
Atlético de Zaragoza - Lamborghini Racing Team 0:7