Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leviathan 24 Green Devils Chemie
Normal Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten solide
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Gaeta geeft de bal voor. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz geeft een hoge lob. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:1

4e minuut.
Karaçay met een snelle inworp. Aicega speelt de bal door. Klungelig pakt Salach de bal. Salach draait met de bal, schiet en ... Kömig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:2

6e minuut.
Jarek onderschept slim de pass. Jarek speelt de bal door. Aicega met een sublieme pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Johlermann passt de bal in één keer door. Aicega is nu in balbezit. Aicega passt de bal in één keer door. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:3

10e minuut.
Salach met een snelle inworp. Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicega passt de bal zonder na te denken. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay haalt uit met een fantastische trap. Abelmann probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karaçay neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:4

18e minuut.
Bulmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aicega rent richting de bal. Aicega passt de bal in één keer door. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:5

21e minuut.
Wolter kopt de bal weg. Aicega rent richting de bal. Aicega geeft de bal voor. Klungelig pakt Galego de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Teiwes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aicega speelt de bal door. Salach met een sublieme pass. Galego is nu in balbezit. Galego haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Karaçay is nu in balbezit. Karaçay schiet op doel. Klungelig pakt Salach de bal. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kömig trapt de bal weg van het doel. Aicega probeert de bal met de borst te controleren. Aicega passt de bal met de wreef. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ... Kömig bokst de bal weg.

39e minuut.
Piesker geeft een hoge lob. Bulmaz kopt de bal weg. Daar is Salach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salach geeft een hoge lob. Karaçay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:6

41e minuut.
Karaçay met een sublieme pass. Daar is Galego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego speelt de bal door. Salach is nu in balbezit. Salach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Piesker met een sublieme pass. Aicega speelt de bal door. Klungelig pakt Karaçay de bal. Karaçay schiet op doel. Kömig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leviathan 24 86%, Green Devils Chemie 14%.
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:7

50e minuut.
Kömig trapt de bal weg. Aicega kopt de bal weg. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:8

52e minuut.
Aicega met een sublieme pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel. Kömig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:9

60e minuut.
Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piesker de bal. Salach rent richting de bal. Salach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tebben geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Aicega rent richting de bal. Aicega geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Johlermann rent richting de bal. Galego onderschept slim de pass. Galego passt de bal in één keer door. Salach is nu in balbezit. Salach geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Karaçay met de inworp. Aicega met een sublieme pass. Klungelig pakt Karaçay de bal. Karaçay geeft een lange en hoge pass. Kömig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galego rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Karaçay met de inworp. Aicega rent richting de bal. Aicega met een sublieme pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tebben rent richting de bal. Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Salach probeert naar een medespeler te passen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaçay heeft problemen om de bal te vangen. Karaçay haalt uit met een fantastische trap. Kömig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Aicega geeft de bal voor. Kömig met een sublieme pass. Aicega kopt de bal weg. Karaçay is nu in balbezit. Karaçay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Teiwes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aicega is nu in balbezit. Aicega passt de bal met de wreef. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:10

85e minuut.
Aicega speelt de bal door. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz speelt de bal door. Salach heeft problemen om de bal te vangen. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:11

86e minuut.
Aicega rent richting de bal. Aicega met een sublieme pass. Karaçay is nu in balbezit. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leviathan 24 83%, Green Devils Chemie 17%.
FC Leviathan 24 - Green Devils Chemie 0:12