Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers 2 Stuttgarter Kickers
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Soriano rent richting de bal. Soriano geeft de bal voor. Daar is Sold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Soylu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu draait met de bal, schiet en ... Köpplinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soylu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sold probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 0:1

10e minuut.
Jürissen rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soylu neemt de hoekschop. Sold is nu in balbezit. Sold schiet op doel. Paal! Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Butz heeft problemen om de bal te vangen. Fenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiße verovert de bal door een tackle van achteren. Neiße schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:1

17e minuut.
Badstübner is nu in balbezit. Badstübner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Edelmann de bal. Soylu rent richting de bal. Soylu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Soylu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bu is nu in balbezit. Sold rent richting de bal. Sold draait met de bal, schiet en ... Jürissen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Badstübner rent richting de bal. Bu onderschept slim de pass. Bu passt de bal zonder na te denken. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:2

30e minuut.
Soylu met een snelle inworp. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badstübner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sold kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Soylu geeft een hoge lob. Daar is Köpplinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu schiet op doel. Köpplinger probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

34e minuut.
Daar is Sold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jürissen rent richting de bal. Sold verovert de bal door een tackle van achteren. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:3

37e minuut.
Bu kopt de bal weg. Daar is Kutterer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sold haalt uit met een fantastische trap. Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Soylu speelt de bal door. Bu rent richting de bal. Bu probeert naar een medespeler te passen. Sold is nu in balbezit. Sold draait met de bal, schiet en ... Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nööjd rent richting de bal. Nööjd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:4

42e minuut.
Pitt met een sublieme pass. Klungelig pakt Köpplinger de bal. Sold rent richting de bal. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 2 80%, Stuttgarter Kickers 20%.
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:4

47e minuut.
Klungelig pakt Sold de bal. Bu rent richting de bal. Jürissen begaat een overtreding. Bu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soylu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Soylu kopt de bal weg. Sold heeft problemen om de bal te vangen. Bu rent richting de bal. Sold is nu in balbezit. Sold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:5

56e minuut.
Soriano geeft een lange en hoge pass. Sold controleert de bal met de borst. Sold met een sublieme pass. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Köpplinger is nu in balbezit. Bu onderschept slim de pass. Bu passt de bal in één keer door. Sold is nu in balbezit. Sold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jürissen heeft problemen om de bal te vangen. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu schiet op doel. Jürissen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Köpplinger geeft een hoge lob. Pitt is nu in balbezit. Pitt passt de bal met de wreef. Sold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sold is nu in balbezit. Sold passt de bal in één keer door. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 2 81%, Stuttgarter Kickers 19%.
Blue Tigers 2 - Stuttgarter Kickers 1:5