Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kerpen Motor Cunewalde
Normal Tactiek m2
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.9 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen average


13e minuut.
Éger met een sublieme pass. Paulakorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulakorpi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gackenheimer zal de hoekschop nemen. Ceballos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Karabacak de bal. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 0:1

14e minuut.
Bagel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Éger de bal. Éger passt de bal zonder na te denken. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 0:2

15e minuut.
Vagu speelt de bal door. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vagu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 0:3

16e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Karabacak speelt de bal door. Klungelig pakt Uzsoy de bal. Trường rent richting de bal. Trường haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gackenheimer met een snelle inworp. Bagel geeft een hoge lob. Trường kopt de bal weg. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 0:4

20e minuut.
Kaszczyszyn geeft de bal voor. Trường kopt de bal weg. Kozajda rent richting de bal. Éger is nu in balbezit. Éger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 0:5

25e minuut.
Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Trường passt de bal in één keer door. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Ceballos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 0:6

26e minuut.
Uzsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzsoy probeert naar een medespeler te passen. Vagu speelt de bal door. Tanoira rent richting de bal. Tanoira draait met de bal, schiet en ... Coremans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tanoira is nu in balbezit. Tanoira geeft een lange en hoge pass. Kaszczyszyn rent richting de bal. Vagu onderschept slim de pass. Vagu haalt uit met een fantastische trap. Coremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:6

30e minuut.
Tanoira kopt de bal weg. Vagu rent richting de bal. Kaszczyszyn onderschept slim de pass. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jaszczowski probeert naar een medespeler te passen. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda passt de bal met de wreef. Trường rent richting de bal. Trường draait met de bal, schiet en ... Ceballos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:7

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gackenheimer met de inworp. Bagel geeft een lange en hoge pass. Trường rent richting de bal. Trường draait met de bal, schiet en ... Ceballos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Éger geeft een lange en hoge pass. Daar is Paulakorpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabacak is nu in balbezit. Kozajda onderschept slim de pass. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:8

38e minuut.
Bagel met een sublieme pass. Trường rent richting de bal. Trường geeft de bal voor. Kozajda springt en kopt de bal. Ceballos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:9

40e minuut.
de la Torre rent richting de bal. de la Torre passt de bal zonder na te denken. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:10

44e minuut.
Gackenheimer met de inworp. Trường rent richting de bal. Trường speelt de bal door. Éger rent richting de bal. Éger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 72%, Motor Cunewalde 28%.
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:10

47e minuut.
Uzsoy rent richting de bal. Gackenheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Gackenheimer geeft een lange en hoge pass. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:11

57e minuut.
Paulakorpi heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda passt de bal in één keer door. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:12

63e minuut.
Éger rent richting de bal. Éger geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de la Torre de bal onder controle te krijgen. Trường rent richting de bal. Trường schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bagel met een sublieme pass. Daar is Massini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noske geeft een lange en hoge pass. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:13

71e minuut.
Éger verovert de bal door een tackle van achteren. Éger probeert naar een medespeler te passen. Paulakorpi met een sublieme pass. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:14

73e minuut.
Gackenheimer kopt de bal weg. Daar is Paulakorpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường is nu in balbezit. Trường haalt uit met een fantastische trap. Ceballos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:15

77e minuut.
Prats is nu in balbezit. Vagu onderschept slim de pass. Bagel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagel krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Coremans trapt de bal weg van het doel. Éger kopt de bal weg. Klungelig pakt Naruszko de bal. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Ceballos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kozajda heeft problemen om de bal te vangen. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:16

87e minuut.
Éger probeert naar een medespeler te passen. Paulakorpi is nu in balbezit. Kozajda onderschept slim de pass. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Éger verovert de bal door een tackle van achteren. Éger probeert naar een medespeler te passen. Trường is nu in balbezit. Trường draait met de bal, schiet en ... Ceballos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 53%, Motor Cunewalde 47%.
Borussia Kerpen - Motor Cunewalde 1:17