Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Müngersdorfer FC Tasmania 06
Normal Tactiek 442.4o
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 56.9
poor Schieten formidable
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Iterman is nu in balbezit. Iterman schiet op doel. Dütsch probeert de bal aan de voet te houden. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bachlatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen verovert de bal door een tackle van achteren. Jonen passt de bal met de wreef. Iterman is nu in balbezit. Iterman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:1

5e minuut.
Piesik speelt de bal door. Jonen rent richting de bal. Jonen passt de bal zonder na te denken. Daar is Iterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iterman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Panitzsch kopt de bal weg. Jonen speelt de bal door. Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesik geeft een hoge lob. Balach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jonen kopt de bal weg. Balach rent richting de bal. Balach speelt de bal door. Iterman rent richting de bal. Iterman draait met de bal, schiet en ... Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:2

9e minuut.
Blank heeft problemen om de bal te vangen. Jochum rent richting de bal. Balach onderschept slim de pass. Balach draait met de bal, schiet en ... Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Aunkofer met een sublieme pass. Jonen is nu in balbezit. Jonen passt de bal met de wreef. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piesik kan de bal niet met de borst controleren. Piesik passt de bal met de wreef. Haber met een sublieme pass. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jonen de bal. Jonen probeert naar een medespeler te passen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:3

15e minuut.
Jonen passt de bal met de wreef. Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesik speelt de bal door. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Daar is Kälber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haber rent richting de bal. Haber geeft een lange en hoge pass. Balach maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jochum is nu in balbezit. Jonen onderschept slim de pass. Jonen geeft een lange en hoge pass. Balach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:4

20e minuut.
Aunkofer speelt de bal door. Jonen met een sublieme pass. Iterman is nu in balbezit. Iterman haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:5

20e minuut.
Kronewirth met een sublieme pass. Callsen-Bracker heeft problemen om de bal te vangen. Callsen-Bracker passt de bal in één keer door. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bachlatko is nu in balbezit. Jonen verovert de bal door een tackle van achteren. Jonen passt de bal met de wreef. Iterman rent richting de bal. Iterman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Aunkofer is nu in balbezit. Jonen met een sublieme pass. Iterman rent richting de bal. Iterman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:6

29e minuut.
Jonen rent richting de bal. Jonen passt de bal met de wreef. Haber is nu in balbezit. Haber geeft de bal voor. Balach krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Aunkofer passt de bal met de wreef. Iterman rent richting de bal. Iterman passt de bal zonder na te denken. Balach is nu in balbezit. Balach haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haber neemt de hoekschop. Balach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:7

33e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft een hoge lob. Piesik kopt de bal weg. Balach rent richting de bal. Balach geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blank kopt de bal weg. Klungelig pakt Aunkofer de bal. Aunkofer passt de bal zonder na te denken. Piesik geeft een lange en hoge pass. Balach springt en kopt de bal. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:8

36e minuut.
Piesik is nu in balbezit. Inworp. Marsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel. Johnson bokst de bal weg.

37e minuut.
Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer met een sublieme pass. Jonen is nu in balbezit. Jonen passt de bal in één keer door. Deinzer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Piesik passt de bal zonder na te denken. Jonen probeert naar een medespeler te passen. Haber probeert naar een medespeler te passen. Iterman is nu in balbezit. Iterman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:9

40e minuut.
Haber passt de bal zonder na te denken. Iterman is nu in balbezit. Iterman passt de bal met de wreef. Balach is nu in balbezit. Balach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:10

43e minuut.
Kälber heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haber neemt de hoekschop. Iterman kopt de bal weg. Klungelig pakt Blank de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müngersdorfer FC 91%, Tasmania 06 9%.
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:11

46e minuut.
Hohlbein is nu in balbezit. Hohlbein geeft een lange en hoge pass. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach onderschept slim de pass. Balach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Iterman is nu in balbezit. Iterman passt de bal in één keer door. Blank rent richting de bal. Jonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Jochum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsen is nu in balbezit. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bachlatko rent richting de bal. Jonen verovert de bal door een tackle van achteren. Jonen probeert naar een medespeler te passen. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Piesik is nu in balbezit. Piesik geeft de bal voor. Iterman is nu in balbezit. Iterman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:12

54e minuut.
Deinzer geeft een lange en hoge pass. Haber kan de bal niet met de borst controleren. Haber geeft een lange en hoge pass. Balach rent richting de bal. Balach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:13

55e minuut.
Kronewirth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popella komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johnson trapt de bal weg. Deinzer kopt de bal weg. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Haber geeft een hoge lob. Blank kopt de bal weg. Jonen geeft een hoge lob. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jonen speelt de bal door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft een hoge lob. Panitzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Panitzsch geeft een lange en hoge pass. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Marsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonen speelt de bal door. Haber met een sublieme pass. Balach probeert de bal met de borst te controleren. Balach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:14

71e minuut.
Johnson met een harde bal richting middenveld. Piesik rent richting de bal. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Iterman is nu in balbezit. Iterman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Iterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonen is nu in balbezit. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach rent richting de bal. Balach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piesik kopt de bal weg. Balach rent richting de bal. Balach geeft een lange en hoge pass. Iterman is nu in balbezit. Iterman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:15

77e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Haber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haber geeft de bal voor. Balach is nu in balbezit. Balach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jonen de bal. Iterman rent richting de bal. Iterman draait met de bal, schiet en ... Johnson bokst de bal weg. Klungelig pakt Balach de bal. Balach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:16

84e minuut.
Haber is nu in balbezit. Haber met een sublieme pass. Jonen speelt de bal door. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach passt de bal met de wreef. Jonen speelt de bal door. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:17

86e minuut.
Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber is nu in balbezit. Haber passt de bal in één keer door. Balach is nu in balbezit. Balach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müngersdorfer FC 87%, Tasmania 06 13%.
Müngersdorfer FC - Tasmania 06 0:18