Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern KGaA Mainz 005
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 53.9
average Schieten outstanding
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Natsrek onderschept slim de pass. Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Fähnemann speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Neiling met een harde bal richting middenveld. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek speelt de bal door. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf haalt uit met een fantastische trap. Neiling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamat zal de hoekschop nemen. Majsner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:1

18e minuut.
Corovnic rent richting de bal. Olaf onderschept slim de pass. Olaf probeert naar een medespeler te passen. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Olaf speelt de bal door. Daar is Fähnemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fähnemann probeert naar een medespeler te passen. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner draait met de bal, schiet en ... Neiling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tremis geeft de bal voor. Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarke speelt de bal door. Kamat geeft de bal voor. Majsner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Natsrek met een sublieme pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Fähnemann is nu in balbezit. Fähnemann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sallay kopt de bal weg. Olaf heeft problemen om de bal te vangen. Corovnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner onderschept slim de pass. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:2

29e minuut.
Kamat rent richting de bal. Kamat met een sublieme pass. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sallay de bal. Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Corovnic kopt de bal weg. Bugera is nu in balbezit. Bugera speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Neiling bokst de bal weg.

32e minuut.
Tremis met de inworp. Olaf rent richting de bal. Olaf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majsner de bal. Majsner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel. Neiling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kamat is nu in balbezit. Kamat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corovnic de bal. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:3

41e minuut.
Natsrek rent richting de bal. Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fähnemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fähnemann geeft een hoge lob. Majsner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:4

44e minuut.
Fähnemann kopt de bal weg. Klungelig pakt Natsrek de bal. Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Olaf is nu in balbezit. Olaf met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern KGaA 73%, Mainz 005 27%.
Bayern KGaA - Mainz 005 0:5

48e minuut.
Olaf met een sublieme pass. Fähnemann rent richting de bal. Fähnemann passt de bal zonder na te denken. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Natsrek is nu in balbezit. Natsrek passt de bal in één keer door. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:6

57e minuut.
Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Bugera is nu in balbezit. Bugera speelt de bal door. Kamat is nu in balbezit. Kamat met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bugera passt de bal met de wreef. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Neiling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Quintana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:7

59e minuut.
Kamat passt de bal met de wreef. Olaf met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Olaf is nu in balbezit. Olaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Freudenstein geeft de bal voor. Sallay kopt de bal weg. Klungelig pakt Tremis de bal. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een lange en hoge pass. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ... Neiling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:8

67e minuut.
Jarke geeft de bal voor. Majsner kopt de bal weg. Fähnemann rent richting de bal. Fähnemann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bugera geeft de bal voor. Majsner kan de bal niet met de borst controleren. Majsner schiet op doel. Quintana probeert de bal aan de voet te houden. Neiling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Fähnemann rent richting de bal. Fähnemann met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ... Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Kamat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sallay de bal. Kamat geeft een lange en hoge pass. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Neiling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Mainz 005 0:9

78e minuut.
Olaf passt de bal in één keer door. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek passt de bal zonder na te denken. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Olaf rent richting de bal. Majsner rent richting de bal. Majsner schiet op doel. Neiling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kamat geeft de bal voor. Neiling met een sublieme pass. Albarracín kopt de bal weg. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern KGaA 74%, Mainz 005 26%.
Bayern KGaA - Mainz 005 0:9