Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blutmond Verein für Frieden & Fortschritt
352 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 54.3
weak Schieten formidable
average Passen formidable
average Verdedigen solid


5e minuut.
Oger geeft de bal voor. Klungelig pakt Wandal de bal. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Hauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:1

8e minuut.
Scuderin passt de bal met de wreef. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Hauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:2

10e minuut.
Wandal geeft een hoge lob. Kléber speelt de bal door. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser geeft een lange en hoge pass. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bonifaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bechstädt de bal. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Gaggeri de bal. Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oger kopt de bal weg. Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Hauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kafka met de inworp. Nägler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Hauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Babilas de bal. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kämmerling. Kämmerling krijgt een gele kaart. Bonifaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kafka met een snel genomen vrije trap. Bonifaz springt en kopt de bal. Hauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Oger geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Hauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wandal verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:4

31e minuut.
Kafka passt de bal in één keer door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal met de wreef. Oger rent richting de bal. Oger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hauser trapt de bal weg van het doel. Bechstädt kopt de bal weg. Oberhauser speelt de bal door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Hauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Nägler passt de bal met de wreef. Kafka geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Hauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:5

36e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bechstädt verovert de bal door een tackle van achteren. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Wandal heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blutmond 80%, Verein für Frieden & Fortschritt 20%.
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:6

49e minuut.
Oger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kafka de bal. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wandal de bal. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Hauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Wandal is nu in balbezit. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kämmerling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kämmerling krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bonifaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pascua komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wandal verovert de bal door een tackle van achteren. Wandal geeft een lange en hoge pass. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua draait met de bal, schiet en ... Hauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefferts heeft problemen om de bal te vangen. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:7

63e minuut.
Melikyan passt de bal met de wreef. Oger is nu in balbezit. Oger passt de bal in één keer door. Bechstädt met een sublieme pass. Pascua rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal in één keer door. Pascua heeft problemen om de bal te vangen. Pascua schiet op doel. Hauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:8

71e minuut.
Oger passt de bal zonder na te denken. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal in één keer door. Pascua rent richting de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Kafka passt de bal zonder na te denken. Pascua heeft problemen om de bal te vangen. Pascua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:9

76e minuut.
Taucher met een sublieme pass. Daar is Schwaneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascua onderschept slim de pass. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Kafka passt de bal met de wreef. Oger speelt de bal door. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Kafka passt de bal met de wreef. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:10

85e minuut.
Klungelig pakt Kafka de bal. Kafka passt de bal met de wreef. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kafka probeert de bal aan de voet te houden. Oger rent richting de bal. Oger passt de bal in één keer door. Pascua rent richting de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hauser trapt de bal weg van het doel. Subekti kopt de bal weg. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blutmond 79%, Verein für Frieden & Fortschritt 21%.
Blutmond - Verein für Frieden & Fortschritt 0:10