Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mehlbacher Purgatorium FC.Hurra
Normal Tactiek ABS
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
20.7 gemiddelde waardering 52.4
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Maršanić rent richting de bal. Maršanić geeft een hoge lob. Damnitz kan de bal niet met de borst controleren. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. Angerer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:1

6e minuut.
Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedina verovert de bal door een tackle van achteren. Šedina passt de bal zonder na te denken. Champion heeft problemen om de bal te vangen. Champion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:2

9e minuut.
Kunze rent richting de bal. Maršanić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršanić met een sublieme pass. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazet is nu in balbezit. Mazet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:3

12e minuut.
Champion passt de bal zonder na te denken. Kabatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet verovert de bal door een tackle van achteren. Mazet haalt uit met een fantastische trap. Angerer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gerber passt de bal met de wreef. Bertrands speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap. Angerer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:4

20e minuut.
Bertrands passt de bal zonder na te denken. Daar is Gerber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerber geeft de bal voor. Šedina rent richting de bal. Šedina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:5

24e minuut.
Bertrands is nu in balbezit. Bertrands passt de bal zonder na te denken. Gerber geeft een lange en hoge pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Angerer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Damnitz is nu in balbezit. Damnitz geeft een hoge lob. Ahland kopt de bal weg. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Šedina met een sublieme pass. Daar is Bertrands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrands met een sublieme pass. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. Angerer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gerber rent richting de bal. Gerber met een sublieme pass. Mazet met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Šedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršanić is nu in balbezit. Šedina speelt de bal door. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kagels is nu in balbezit. Maršanić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršanić met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet passt de bal met de wreef. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Angerer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:6

44e minuut.
Šedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedina passt de bal zonder na te denken. Mazet is nu in balbezit. Mazet schiet op doel. Angerer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mehlbacher Purgatorium 75%, FC.Hurra 25%.
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:7

50e minuut.
Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra probeert naar een medespeler te passen. Gerber probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. Angerer bokst de bal weg. Mazet is nu in balbezit. Mazet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:8

51e minuut.
Champion is nu in balbezit. Mazet is nu in balbezit. Mazet passt de bal zonder na te denken. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:9

55e minuut.
Šedina geeft een lange en hoge pass. Ahland controleert de bal met de borst. Maršanić rent richting de bal. Maršanić passt de bal in één keer door. Damnitz controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:10

57e minuut.
Lenaert onderschept slim de pass. Lenaert geeft de bal voor. Kiupel kopt de bal weg. Mazet controleert de bal met de borst. Mazet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:11

61e minuut.
Maršanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršanić passt de bal zonder na te denken. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:12

63e minuut.
Šedina met een sublieme pass. Maršanić rent richting de bal. Maršanić passt de bal in één keer door. Daar is Mazet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion passt de bal zonder na te denken. Daar is Maršanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Angerer bokst de bal weg. Daar is Mazet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:13

68e minuut.
Maršanić is nu in balbezit. Maršanić geeft een lange en hoge pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. Angerer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:14

71e minuut.
Maršanić speelt de bal door. Bertrands is nu in balbezit. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Mazet heeft problemen om de bal te vangen. Mazet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:15

74e minuut.
Champion onderschept slim de pass. Champion met een sublieme pass. Mazet heeft problemen om de bal te vangen. Ahland rent richting de bal. Mazet onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:16

76e minuut.
Maršanić passt de bal zonder na te denken. Damnitz rent richting de bal. Champion onderschept slim de pass. Champion schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:17

79e minuut.
Mazet is nu in balbezit. Mazet passt de bal in één keer door. Maršanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:18

84e minuut.
Daar is Kunze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrands is nu in balbezit. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Angerer trapt de bal weg van het doel. Šedina kopt de bal weg. Champion heeft problemen om de bal te vangen. Champion draait met de bal, schiet en ... Angerer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:19

89e minuut.
Gerber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazet met een sublieme pass. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Angerer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mehlbacher Purgatorium 84%, FC.Hurra 16%.
Mehlbacher Purgatorium - FC.Hurra 0:19