Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravelin Cannoneers Dynamo Más é Thoil
442 Tactiek Sidd 5-3-2l
54% Balbezit 46%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 47.5
adequate Schieten excellent
weak Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Socaciu is nu in balbezit. Formenoy rent richting de bal. Formenoy geeft een lange en hoge pass. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Plozner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:0

13e minuut.
Steels kopt de bal weg. Klungelig pakt Gründler de bal. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:1

18e minuut.
Samper geeft de bal voor. Chorekyan kopt de bal weg. Steels onderschept slim de pass. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Samper geeft de bal voor. Gründler heeft problemen om de bal te vangen. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cirincioni geeft een lange en hoge pass. Naake is nu in balbezit. Naake geeft de bal voor. Formenoy rent richting de bal. Formenoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus geeft een hoge lob. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 65%, Dynamo Más é Thoil 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:1

54e minuut.
Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Chorekyan passt de bal in één keer door. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus schiet op doel. Kärtner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:2

58e minuut.
Völler geeft een hoge lob. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan passt de bal zonder na te denken. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Völler rent richting de bal. Völler met een sublieme pass. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus draait met de bal, schiet en ... Kärtner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:3

66e minuut.
Samper onderschept slim de pass. Samper probeert naar een medespeler te passen. Pillack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillack geeft een hoge lob. Rotthaus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Schüller onderschept slim de pass. Schüller geeft een hoge lob. Chorekyan rent richting de bal. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap. Kärtner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Völler bereikt de bal nog maar net als eerste. Völler geeft een lange en hoge pass. Gründler kan de bal niet met de borst controleren. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:4

73e minuut.
Pingitzer heeft problemen om de bal te vangen. Pingitzer passt de bal in één keer door. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:5

79e minuut.
Pillack is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohlmeyer. Pillack is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap. Kärtner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:6

87e minuut.
Kohlmeyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naake probeert naar een medespeler te passen. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 76%, Dynamo Más é Thoil 24%.
Ravelin Cannoneers - Dynamo Más é Thoil 1:6