Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUS Alstertal Sheraton Team
Normal Tactiek HOCH
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten outstanding
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Giegerich heeft problemen om de bal te vangen. Nachtweih bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich maakt een afschuwelijke overtreding. Nachtweih is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nachtweih zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herout maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:1

6e minuut.
Otel verovert de bal door een tackle van achteren. Otel controleert de bal met de borst. Otel met een sublieme pass. Herout is nu in balbezit. Herout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Blume heeft problemen om de bal te vangen. Nachtweih rent richting de bal. Nachtweih passt de bal in één keer door. Herout is nu in balbezit. Herout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Waldner rent richting de bal. Wong onderschept slim de pass. Wong met een sublieme pass. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Wong rent richting de bal. Waldner onderschept slim de pass. Waldner probeert naar een medespeler te passen. Herout rent richting de bal. Herout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:2

12e minuut.
Blume probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldner rent richting de bal. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nachtweih is nu in balbezit. Nachtweih met een sublieme pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout verovert de bal door een tackle van achteren. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:3

14e minuut.
Simak met een sublieme pass. Blume heeft problemen om de bal te vangen. Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout onderschept slim de pass. Herout haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Otel onderschept slim de pass. Otel geeft een hoge lob. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Jenkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altmann met de inworp. Nachtweih is nu in balbezit. Nachtweih geeft een hoge lob. Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:4

37e minuut.
Wong met een sublieme pass. Nachtweih is nu in balbezit. Nachtweih geeft een hoge lob. Herout controleert de bal met de borst. Herout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tselepis rent richting de bal. Tselepis geeft de bal voor. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout verovert de bal door een tackle van achteren. Herout draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Alstertal 72%, Sheraton Team 28%.
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:5

57e minuut.
Sha`ban passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Förster de bal. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:6

60e minuut.
Wong geeft een hoge lob. Frenssen rent richting de bal. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Sha`ban geeft de bal voor. Jenkins is nu in balbezit. Herout onderschept slim de pass. Herout draait met de bal, schiet en ... Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Sha`ban kopt de bal weg. Nachtweih bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtweih geeft een hoge lob. Herout is nu in balbezit. Herout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nachtweih geeft een lange en hoge pass. Altmann kopt de bal weg. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout schiet op doel. Eberhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:7

80e minuut.
Blume heeft problemen om de bal te vangen. Nachtweih is nu in balbezit. Nachtweih geeft een lange en hoge pass. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachtweih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmann geeft een hoge lob. Herout krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Buitenspel voor Callesen. Goede buitenspelval van de verdediging. Otel neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Förster de bal. Herout rent richting de bal. Herout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Alstertal 73%, Sheraton Team 27%.
TUS Alstertal - Sheraton Team 0:8