Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernatalie Team Numan_cia
Normal Tactiek 77
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote speelt de bal door. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ceylan de bal onder controle te krijgen. Stüwer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Lesme passt de bal zonder na te denken. Vergote heeft problemen om de bal te vangen. Vergote geeft de bal voor. Hawwash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawwash haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Hawwash is nu in balbezit. Ceylan rent richting de bal. Hawwash verovert de bal door een tackle van achteren. Janzen is nu in balbezit. Janzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Stüwer trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Fassbender de bal onder controle te krijgen. Vergote rent richting de bal. Vergote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Janzen rent richting de bal. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo met een sublieme pass. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal zonder na te denken. Dorado Bielsa probeert naar een medespeler te passen. Janzen rent richting de bal. Janzen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru geeft de bal voor. Osvaldo kopt de bal weg. Hawwash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawwash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lesme kan de bal niet met de borst controleren. Lesme geeft een lange en hoge pass. Infalt controleert de bal met de borst. Janzen rent richting de bal. Janzen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dorado Bielsa geeft de bal voor. Daar is Janzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalusche rent richting de bal. Janzen verovert de bal door een tackle van achteren. Janzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernatalie Team - Numan_cia 0:1

41e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo passt de bal in één keer door. Dorado Bielsa rent richting de bal. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernatalie Team 78%, Numan_cia 22%.
Chernatalie Team - Numan_cia 0:1

50e minuut.
Hawwash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawwash passt de bal zonder na te denken. Janzen rent richting de bal. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Stüwer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernatalie Team - Numan_cia 0:2

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stüwer niet meer kan verder spelen. Gebhart komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dorado Bielsa speelt de bal door. Lesme rent richting de bal. Lesme speelt de bal door. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Janzen heeft problemen om de bal te vangen. Hawwash bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan maakt een afschuwelijke overtreding. Ceylan krijgt een gele kaart. Hawwash wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hawwash kan niet meer verder spelen. Benteli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Murillo geeft een hoge lob. Lesme rent richting de bal. Lesme passt de bal met de wreef. Janzen is nu in balbezit. Janzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernatalie Team - Numan_cia 0:3

67e minuut.
Janzer passt de bal in één keer door. Fassbender bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassbender passt de bal in één keer door. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Gebhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Lesme rent richting de bal. Lesme passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osvaldo de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Gebhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Fassbender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benteli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernatalie Team - Numan_cia 0:4

70e minuut.
Benteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Infalt rent richting de bal. Janzen onderschept slim de pass. Janzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernatalie Team - Numan_cia 0:5

71e minuut.
Lorig rent richting de bal. Janzen onderschept slim de pass. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernatalie Team - Numan_cia 0:6

74e minuut.
Vergote passt de bal in één keer door. Benteli is nu in balbezit. Benteli passt de bal in één keer door. Janzen is nu in balbezit. Janzen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel. Benteli rent richting de bal. Janzen is nu in balbezit. Janzen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lorig probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesme met een snelle inworp. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gebhart trapt de bal weg van het doel. Lesme kopt de bal weg. Benteli is nu in balbezit. Benteli schiet op doel. Gebhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Fornal probeert naar een medespeler te passen. Lesme rent richting de bal. Lesme geeft een hoge lob. Benteli is nu in balbezit. Benteli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lesme passt de bal met de wreef. Vergote probeert naar een medespeler te passen. Benteli rent richting de bal. Benteli draait met de bal, schiet en ... Janzen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Infalt trapt de bal weg van het doel. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote geeft een lange en hoge pass. Janzen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernatalie Team 88%, Numan_cia 12%.
Chernatalie Team - Numan_cia 0:6