Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kissenbrück the-physicals
Normal Tactiek 523_2.0
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 49.4
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


6e minuut.
Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi geeft de bal voor. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rotermund kopt de bal weg. Daar is Iborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:1

12e minuut.
Kruppke geeft een lange en hoge pass. Rotermund kopt de bal weg. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... Ahring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:2

15e minuut.
Apucarana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catanho komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Iborg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peperkorn met de inworp. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki geeft de bal voor. Catanho kopt de bal weg. Valero rent richting de bal. Valero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:3

20e minuut.
Catanho onderschept slim de pass. Catanho met een sublieme pass. Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund schiet op doel. Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Parisi rent richting de bal. Parisi passt de bal zonder na te denken. Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund schiet op doel. Ahring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:4

31e minuut.
Landhäusser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackel. Landhäusser raakt geblesseerd tijdens het duel. Landhäusser met een snel genomen vrije trap. Valero kopt de bal weg. Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:5

34e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki geeft een hoge lob. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap. Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Catanho onderschept slim de pass. Valero is nu in balbezit. Rotermund is nu in balbezit. Rotermund haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Peperkorn passt de bal met de wreef. Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund rent richting de bal. Rotermund haalt uit met een fantastische trap. Ahring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kissenbrück 87%, the-physicals 13%.
FC Kissenbrück - the-physicals 0:6

48e minuut.
Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ranwig ... Strafschop! Rotermund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kruppke neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:7

50e minuut.
Kalwara verovert de bal door een tackle van achteren. Tebsmann rent richting de bal. Kruppke begaat een overtreding. Tebsmann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Landhäusser probeert de bal aan de voet te houden. Jackel is nu in balbezit. Landhäusser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jackel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alberti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalwara is nu in balbezit. Kalwara geeft een lange en hoge pass. Parisi probeert de bal met de borst te controleren. Hafke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Peperkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperkorn geeft een lange en hoge pass. Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund schiet op doel. Ahring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:8

55e minuut.
Klungelig pakt Gromadzki de bal. Gromadzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Catanho de bal. Rotermund is nu in balbezit. Rotermund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ahring met een harde bal richting middenveld. Parisi rent richting de bal. Parisi speelt de bal door. Catanho rent richting de bal. Catanho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:9

61e minuut.
Schindler rent richting de bal. Kruppke rent richting de bal. Kruppke probeert naar een medespeler te passen. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:10

62e minuut.
Hafke is nu in balbezit. Kruppke onderschept slim de pass. Kruppke geeft een lange en hoge pass. Catanho rent richting de bal. Catanho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho verovert de bal door een tackle van achteren. Catanho speelt de bal door. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... Ahring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Catanho heeft problemen om de bal te vangen. Tebsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho onderschept slim de pass. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Peperkorn rent richting de bal. Peperkorn speelt de bal door. Klungelig pakt Ranwig de bal. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:11

78e minuut.
Kruppke rent richting de bal. Kruppke met een sublieme pass. Parisi rent richting de bal. Parisi geeft een lange en hoge pass. Schindler heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kissenbrück - the-physicals 0:12

80e minuut.
Kramski geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Met opzet legt Schindler zijn tegenspeler op de grond. Schindler krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Catanho onderschept slim de pass. Catanho passt de bal in één keer door. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. Ahring probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tebsmann probeert de bal aan de voet te houden. Iborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho verovert de bal door een tackle van achteren. Catanho geeft een lange en hoge pass. Valero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kissenbrück 82%, the-physicals 18%.
FC Kissenbrück - the-physicals 0:12