Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timesteam Einheit Pankow
Onemanshow Tactiek hn5-3-2BAY
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
24.7 gemiddelde waardering 54.3
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Jancker is nu in balbezit. Jancker passt de bal zonder na te denken. Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:1

6e minuut.
Hornáček passt de bal in één keer door. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann probeert naar een medespeler te passen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel. Adelhardt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:2

9e minuut.
Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann met een sublieme pass. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:3

11e minuut.
Jaros kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jauch de bal onder controle te krijgen. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann draait met de bal, schiet en ... Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Dahlmann passt de bal in één keer door. Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker passt de bal met de wreef. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hornáček onderschept slim de pass. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Dahlmann is nu in balbezit. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hornáček kopt de bal weg. Jancker is nu in balbezit. Jancker met een sublieme pass. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel. Paal! Adelhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Dahlmann speelt de bal door. Joder rent richting de bal. Joder geeft een hoge lob. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jancker zal de hoekschop nemen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:4

28e minuut.
Chardalias rent richting de bal. Chardalias geeft een lange en hoge pass. Hornáček kopt de bal weg. Langendorf rent richting de bal. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jancker met een snelle inworp. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Joder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joder geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dahlmann passt de bal zonder na te denken. Joder rent richting de bal. Joder passt de bal met de wreef. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Langendorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:5

36e minuut.
Jauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmann passt de bal met de wreef. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chardalias onderschept slim de pass. Chardalias geeft een hoge lob. Langendorf rent richting de bal. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dahlmann geeft de bal voor. Langendorf rent richting de bal. Langendorf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jancker neemt de hoekschop. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:6

39e minuut.
Kahraman rent richting de bal. Jancker onderschept slim de pass. Jancker probeert naar een medespeler te passen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf schiet op doel. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fassbender kopt de bal weg. Joder bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder passt de bal met de wreef. Dahlmann is nu in balbezit. Dahlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:7

42e minuut.
Joder bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder geeft een hoge lob. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:8

45e minuut.
Joder speelt de bal door. Hornáček rent richting de bal. Hornáček geeft een hoge lob. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Adelhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 85%, Einheit Pankow 15%.
Timesteam - Einheit Pankow 0:8

46e minuut.
Hornáček passt de bal met de wreef. Jancker rent richting de bal. Jancker speelt de bal door. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Hornáček met een sublieme pass. Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dahlmann de bal. Dahlmann schiet op doel. Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Hornáček kopt de bal weg. Jancker is nu in balbezit. Jancker passt de bal met de wreef. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Jaros met de inworp. Dahlmann speelt de bal door. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:9

57e minuut.
Dahlmann passt de bal in één keer door. Jancker rent richting de bal. Jancker speelt de bal door. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:10

64e minuut.
Dahlmann passt de bal in één keer door. Hornáček speelt de bal door. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:11

69e minuut.
Jancker rent richting de bal. Jancker passt de bal zonder na te denken. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:12

78e minuut.
Jauch neemt vlug de vrije trap. Chardalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardalias geeft de bal voor. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann schiet op doel. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Jaros met de inworp. Dahlmann met een sublieme pass. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:13

85e minuut.
Daar is Marschollek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:14

89e minuut.
Hornáček passt de bal zonder na te denken. Dahlmann speelt de bal door. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Einheit Pankow 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 69%, Einheit Pankow 31%.
Timesteam - Einheit Pankow 0:15