Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Augsburg FC Silver 47
Normal Tactiek F3-1up
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 54.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Luis Enrique passt de bal in één keer door. Daar is Ecos Falsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahler rent richting de bal. Ecos Falsos onderschept slim de pass. Ecos Falsos schiet op doel. Omilade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Memering rent richting de bal. Memering haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:1

3e minuut.
Luis Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis Enrique geeft een lange en hoge pass. Memering probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ecos Falsos de bal. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:2

8e minuut.
Langfinger geeft de bal voor. Odebrecht rent richting de bal. Met opzet legt Memering zijn tegenspeler op de grond. Memering krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Park geeft een lange en hoge pass. Paul kopt de bal weg. Memering heeft problemen om de bal te vangen. Memering geeft een lange en hoge pass. Ecos Falsos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

12e minuut.
Ebert geeft een hoge lob. Inworp. Luis Enrique met de inworp. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos schiet op doel. Paal! Omilade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Memering rent richting de bal. Memering schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:3

14e minuut.
Paul met een sublieme pass. Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez met een sublieme pass. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:4

15e minuut.
Granel Martínez speelt de bal door. Luis Enrique met een sublieme pass. Park rent richting de bal. Ecos Falsos verovert de bal door een tackle van achteren. Ecos Falsos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Abreu de bal. Abreu geeft een hoge lob. Ecos Falsos is nu in balbezit. Ecos Falsos schiet op doel. Omilade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:5

18e minuut.
Kiprusoff probeert naar een medespeler te passen. Memering is nu in balbezit. Memering passt de bal met de wreef. Ecos Falsos is nu in balbezit. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:6

23e minuut.
Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos verovert de bal door een tackle van achteren. Memering rent richting de bal. Memering draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:7

24e minuut.
Memering rent richting de bal. Memering haalt uit met een fantastische trap. Omilade speelt de bal door. Kiprusoff is nu in balbezit. Kiprusoff geeft de bal voor. Omilade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez passt de bal met de wreef. Luis Enrique probeert naar een medespeler te passen. Granel Martínez rent richting de bal. Granel Martínez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ebert met een harde bal richting middenveld. Paul met een sublieme pass. Kiprusoff met een sublieme pass. Ecos Falsos is nu in balbezit. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:8

29e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul met een sublieme pass. Klungelig pakt Ecos Falsos de bal. Ecos Falsos schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Park geeft een hoge lob. Granel Martínez rent richting de bal. Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Memering rent richting de bal. Memering draait met de bal, schiet en ... Omilade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:9

31e minuut.
Männel passt de bal met de wreef. Park is nu in balbezit. Park speelt de bal door. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Granel Martínez passt de bal met de wreef. Ecos Falsos rent richting de bal. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ... Omilade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:10

35e minuut.
Memering onderschept slim de pass. Memering schiet op doel. Ruetz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiprusoff zal de hoekschop nemen. Omilade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ecos Falsos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:11

36e minuut.
Yañez verovert de bal door een tackle van achteren. Yañez geeft een lange en hoge pass. Granel Martínez kopt de bal weg. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Omilade trapt de bal weg van het doel. Paul kopt de bal weg. Ecos Falsos heeft problemen om de bal te vangen. Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Omilade bokst de bal weg.

40e minuut.
Granel Martínez geeft een hoge lob. Memering kopt de bal weg. Klungelig pakt Ebert de bal. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:12

41e minuut.
Granel Martínez passt de bal in één keer door. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering speelt de bal door. Kiprusoff heeft problemen om de bal te vangen. Kiprusoff geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augsburg FC 85%, Silver 47 15%.
Augsburg FC - Silver 47 0:12

47e minuut.
Luis Enrique rent richting de bal. Luis Enrique probeert naar een medespeler te passen. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Omilade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:13

48e minuut.
Memering verovert de bal door een tackle van achteren. Memering passt de bal in één keer door. Ebert rent richting de bal. Ecos Falsos onderschept slim de pass. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:14

51e minuut.
Paul kopt de bal weg. Granel Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ... Omilade bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiprusoff neemt de hoekschop. Omilade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ecos Falsos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:15

58e minuut.
Paul passt de bal in één keer door. Luis Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis Enrique passt de bal in één keer door. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ecos Falsos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badmann komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Odebrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprusoff met een sublieme pass. Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Badmann heeft problemen om de bal te vangen. Badmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:16

63e minuut.
Gahler rent richting de bal. Granel Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Granel Martínez passt de bal in één keer door. Badmann is nu in balbezit. Badmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:17

64e minuut.
Badmann is nu in balbezit. Ruetz rent richting de bal. Memering is nu in balbezit. Memering schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:18

66e minuut.
Paul passt de bal in één keer door. Kiprusoff is nu in balbezit. Kiprusoff met een sublieme pass. Badmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Badmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Memering is nu in balbezit. Memering draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:19

68e minuut.
Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Paul passt de bal in één keer door. Memering is nu in balbezit. Memering schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:20

71e minuut.
Kiprusoff kopt de bal weg. Daar is Odebrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memering rent richting de bal. Kiprusoff is nu in balbezit. Kiprusoff draait met de bal, schiet en ... Omilade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gahler rent richting de bal. Badmann onderschept slim de pass. Badmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:21

74e minuut.
Luis Enrique probeert naar een medespeler te passen. Ruetz is nu in balbezit. Memering onderschept slim de pass. Memering draait met de bal, schiet en ... Omilade werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Memering maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Memering rent richting de bal. Memering haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:22

87e minuut.
Omilade trapt de bal weg van het doel. Kiprusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprusoff geeft een lange en hoge pass. Badmann rent richting de bal. Badmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Augsburg FC - Silver 47 0:23

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klank met een snelle inworp. Luis Enrique is nu in balbezit. Luis Enrique geeft de bal voor. Memering maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augsburg FC 87%, Silver 47 13%.
Augsburg FC - Silver 47 0:23